Alperen Şengün dün gece yine şov yaptı 'NBA efsanesi olma yolunda ilerliyor'

Alperen Şengün dün gece yine şov yaptı 'NBA efsanesi olma yolunda ilerliyor'
Bu gece dünyanın en çok izlenen basketbol ligi olan NBA'de oynanan Houston Rockets, New York Knicks maçında forma giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün başarılı performansı bile takımını kurtarmadı.

Bu gece, dünyanın en prestijli, dünya çapında en çok izlenen basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’lü Houston Rockets, New York Knicks ile karşı karşıya geldi. New York Knicks’in kendi evi olan Madison Square Garden’da oynanan dev maçı binlerce kişi sahada milyonlarca kişi ise ekranları başından heyecanla izledi.

Basketbol Milli Takım oyuncumuz olan Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, rakibi New York Knicks’e karşı galip gelmeyi başaramadı.

Dev karşılaşmadan 109’a 94’lük bir skor ile Houston Rockets sahadan mağlup olarak ayrıldı. Temsilcimiz Alperen Şengün neredeyse her maçta gösterdiği üstün performansı bu maçta da devam etti ve ‘Double Double’ yapmasına rağmen takımını sırtlayamadı.

NBA efsanesi olma yolunda hızla ilerleyen Şengün bu maçta, 18 sayı, 5 asist, 10 ribaund ile çoğu zaman olduğu gibi yine takımının en iyisi olmayı başardı.

PERİYOTLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.