Kamyonetin yol verdiği yayalara otomobil çarptı 'Ölü ve yaralılar var'

Kamyonetin yol verdiği yayalara otomobil çarptı 'Ölü ve yaralılar var'
Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen acı bir trafik kazası, iki yayayı yasa boğdu.

Yaya geçidinde sağ şeritteki araçların yol verdiği iki yayaya, sol şeritten gelen bir otomobil çarptı. Kazanın şiddetiyle yola savrulan yayalardan biri maalesef olay yerinde hayatını kaybederken, akrabası ise yaralandı. Başka bir yaya ise kıl payı kazadan kurtuldu. Bu üzücü olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Yeşilırmak Caddesi üzerinde saat 13.30 sularında meydana geldi. 07 AIM 268 plakalı Seat marka otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmekte olan Osman Çakmak (65) ve akrabası Cemil Çakmak'a (58) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yayalar yola savrulurken, çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, Osman Çakmak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Cemil Çakmak ise ambulansla Akdeniz Üniversite Hastanesine götürüldü. Polis ekipleri ise sürücüyü polis merkezine götürdü.

Kazada hayatını kaybeden Osman Çakmak'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza anıyla ilgili soruşturma başlatılırken, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sağ şeritteki bir kamyonetin yayaların geçişine izin verdiği, bu sırada yola çıkan Osman ve Cemil Çakmak'a sol şeritten gelen otomobilin çarptığı görüldü.

Görüntülerde, yaşlı adamın metrelerce savrulmasının yanı sıra kazada kıl payı kurtulan bir başka yayayı da gözlerden kaçmadı.

aw137046-02.jpg

aw137046-02.jpg

aw137046-01.jpg

aw137046-03.jpg

aw137046-06.jpg

aw137046-08.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.