İş arkadaşını baltayla öldürdü

İş arkadaşını baltayla öldürdü
Konya'da, bir iş arkadaşıyla yaşadığı kavga sonrasında baltayla başına vurularak öldürülen bir yabancı uyruklu şahıs, olaydan sonra kaçmaya çalışırken otogarda yakalandı.

Olay, gece saatlerinde Konya'nın merkezinde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir sanayi sitesinde meydana geldi. Bilgilere göre, iş yerinde kalan Afganistan vatandaşı Abdullahvasi Hasan ile ismi açıklanmayan iş arkadaşı arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında, iş arkadaşı tarafından Abdullahvasi Hasan'a baltayla vuruldu ve ağır yaralandı. Sanayi sitesinin güvenlik görevlileri devriye sırasında Hasan'ın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Hasan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cinayet zanlısı, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırmanın ardından kimliği tespit edildikten sonra kaçmaya çalışırken Konya Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

aw137041-01-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.