Ali Koç kesenin ağzını açtı

Ali Koç kesenin ağzını açtı

Şampiyonluk yolunda Galatasaray’ın 1 sıra gerisinde bulunan Fenerbahçe’de Ali Koç, derbisi öncesi kesenin ağzını açtı.

Trendyol Süper Lig’de 37. haftası için nefesler tutuldu. Sezon boyunca şampiyonluk için başa baş mücadele veren ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, kozlarını paylaşacak.

19 Mayıs Pazar günü Galatasaray’ın yuvası, RAMS Park’ta oynanacak mücadelede sarı-kırmızılıların 1 puan alması halinde şampiyonluğu ilan edecek.

Picture background

GURUR YAPTI

Bütün sezon boyunca Galatasaray ile neredeyse her alanda polemik yaşayan Fenerbahçe’de şampiyonluk şansı mucizelere kalsa da, Galatasaray derbisini kazanmak özellikle Başkan Ali Koç için bir gurur meselesine dönüştü.

Ne olursa olsun Galatasaray derbisinden zaferle ayrılmak isteyen Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve yönetimi, galibiyet için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

Picture background

Samandıra’ya giderek oyuncularla tek tek görüşecek olan Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray derbisinin kazanılması halinde oyuncularına büyük bir galibiyet primi ödeyecek.

Derbide alınacak bir mağlubiyetin, Haziran ayından gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimlerinde Ali Koç’un elini zayıflatması da muhtemel gözüküyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.