Kadını boğazından zincirleyip günlerce aç bıraktı

Kadını boğazından zincirleyip günlerce aç bıraktı
Terk edilmiş evden gelen çığlık sesleri üzerine harekete geçen ekipler, operasyonda akıl almaz bir manzarayla karşı karşıya kaldı.

BD’nin Kentucky eyaletinde bulunan Louisville şehrinde meydana gelen olay, polis hattına gelen bir ihbarla başladı. İhbarda, içinde kimsenin bulunmadığı söylenen bir evden sesler geldiği belirtildi.

POLİSLERİ BİLE ŞOKE EDEN MANZARA

ekran-goruntusu-2023-08-23-125922.png

Yapılan ihbarda bir süredir içeriden ağlama ve hıçkırık seslerinin geldiğinin söylenmesi üzerine ekipler harekete geçti. Konuma ulaştıklarında evin tamamen kilitli olduğunu gören ekipler önce kapıyı kırmaya çalıştı. Bu sırada ağlama seslerinin giderek yükseldiğini duyan ekipler üst kattaki pencerelerden birinin kırılmış olduğunu gördü.

Polis operasyonunu izleyen mahalle sakinlerinden biri polislere merdiveninin olduğunu söyledi. Merdivenle ikinci kata tırmanan polisler, evin içine girdiklerinde insanlık dışı bir manzarayla karşılaştı.

BOĞAZINA KALIN ZİNCİR DOLANMIŞ

ekran-goruntusu-2023-08-23-125908.png

Terk edilmiş görünen ve içi pislik yığınına dönmüş evin odalarından birinde oldukça boğazından yere zincirlenmiş genç bir kadın olduğu görüldü. Bitkin düşmüş halde olan ve konuşmakta zorluk çeken kadını sakinleştiren polisler, düzeneği görünce şoke oldu.

Polis raporlarına göre boğazına önce kalın bir zincir dolanmış kadın, daha sonra büyük bir kilit kullanılarak bağı yerde olacak şekilde ahşap zemine çakıldı. Kadının kaçmasını ve hareket etmesini önlemek için boğazındaki zincirin büyük çivilerle yere sabitlendiği görüldü.

GÜNLER BOYUNCA AÇ KALDI

ekran-goruntusu-2023-08-23-130201.png

Darmadağın halde olan evde, kadını kurtarmak için alet arayan ekipler, buldukları baltayla zinciri ahşap zeminden kurtardı. Boğazında büyük bir kilitle kalan kadın daha sonra kurtarma ekipleri tarafından özgür bırakıldı.

Kadının en az iki gündür yapayalnız bir şekilde, hiçbir şey yiyip içmeden zincirli bir şekilde alıkonduğu anlaşıldı. Yapılan soruşturma sonrası genç kanına işkence eden kişinin, kadının sevgilisi ve çocuğunun babası 36 yaşındaki Moises May olduğu anlaşıldı.

ekran-goruntusu-2023-08-23-125857.png

Çiftin kavga etmesinin ardından sinirlenen May'in, "Bu evden çıkarsan senin öldürürüm" dediğini, ardındansa böyle bir yöntemle kadını esir aldığı öğrenildi. May'in hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Kaynak: Posta

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.