İstanbul’da seçim sonuçları kaçta belli olur? İmamoğlu mu Kurum mu önde?

İstanbul’da seçim sonuçları kaçta belli olur? İmamoğlu mu Kurum mu önde?
İstanbul seçim sonuçlarında yarış devam ediyor. Tüm sandıklar kapandı peki İstanbul seçim sonuçları kaçta belli olur? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde?

Türkiye şu anda nefesini tutmuş durumda, çünkü İstanbul'da büyük bir heyecan var: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını bekliyoruz. Bu sonuçlar, ülke genelinde en çok takip edilen konulardan biri haline geldi ve herkes sonucu merakla bekliyor. Hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu, aileleriyle birlikte oy kullandılar ve şimdi sonuçları bekliyorlar. Peki, İstanbul seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Uzun bir propaganda dönemi yaşandı ve hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu, yoğun miting programlarıyla çalışmalarını sürdürdüler. Şimdi, yoğun geçen bu sürecin ardından İstanbul seçimlerinin kazananı belli olacak.

2019'da Binali Yıldırım'ı geçerek İstanbul'un yeni belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu, bir kez daha AK Parti adayını mağlup ederek koltuğunu korumak istiyor. Mayıs 2023 seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti'de ise en büyük hedef İstanbul! İstanbul seçim sonuçları bugün içerisinde belli olacak ve bu sonuçlar, Türkiye'nin siyasi geleceğini belirlemede büyük öneme sahip olacak.

İLK SONUÇLARIN SAAT 19:00 SULARINDA GELMESİ BEKLENİYOR!

Seçim sonuçlarıyla ilgili yasakların saat 21:00'da sona ermesi beklense de YSK'nın bu saati daha erkene çekmesine kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları, canlı bağlantıları, sandıklardaki tüm detayları Kamu Son Haber’den takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.