İslam Memiş tarih vererek açıkladı 'Parasını oraya yatıran bayram edecek'

İslam Memiş tarih vererek açıkladı 'Parasını oraya yatıran bayram edecek'
Ünlü ekonomist İslam Memiş, gram altına ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, gram altına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Bu noktada gram altın ve döviz ön plana çıkıyor.

Uzman isimlerin tahminleri ise merak ediliyor. Finans analisti İslam Memiş, gram altının yeni rekorunu açıkladı. Memiş, 3000 lira seviyesine ulaşması için yeni bir formülü paylaştı.

24032016-ceyrek-altin-650.jpg

“40 VE 45 SEVİYELERİNİ TEST EDECEK”

Memiş, öncelikle dolar endeksinin diğer varlıklara karşı değer kaybetmesinin, orta ve uzun vadeli yatırımcılara çekici bir alım fırsatı sunduğunu söylerken, TV100'deki yazısında, "Dolar mı, euro mu?" sorusuna ise "Euro" cevabını verdi. Euronun 60 seviyelerine kadar gelebileceğini de belirtti. İslam Memiş, resmi olarak 30 lirayı test ettiğini vurguladığı dolara ilişkin, 2024'te doların 40-45 lira aralığını test edeceğinin altını çizdi.

islam-memis-2.jpg

“GRAM ALTIN 3 BİN TL’YE GELECEK”

Doların 40 lira olduğu bir piyasada gram altının 3 bin liraya kadar çıkacağını belirten Memiş, bu rakamların artık şaşırtıcı olmadığının altını çizdi. Ortada kazanç olmadığını aktaran Memiş, “Korunma var. Enflasyon karşısında en çok koruyan da altın. Bu hep bu şekildeydi, ve böyle olacak. Çünkü çift ayaklı bir yatırım aracı. Bir ayağı ons, diğer ayağı dolar. Dolar, en çok konuşulan; en çok kazandıran değil! " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.