İslam Memiş Her ay yeni bir rekor göreceğiz dedi 'Ünlü isimden kritik uyarı'

İslam Memiş Her ay yeni bir rekor göreceğiz dedi 'Ünlü isimden kritik uyarı'
Birikimi olan vatandaşlar ekonomik alandaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Ekonomik dalgalamalar sürerken, yatırım yapanların yakından takip ettiği bir isimden kritik bir açıklama geldi.

Altın ve Para Piyasalar uzmanı İslam Memiş artan dolar ve altın fiyatları konusunda uyarılarda bulundu.

Ünlü isim İslam Memiş, “TL bazlı işlem yapanlar dikkat! Benim tavsiyem bu dolar bazlı ve altın bazlı maliyet yapmalarını öneriyorum. ''diyerek ,özellikle borsa tarafında yatırımcıların çok dikkat etmesi gerektiğini vurgulayarak, kesinlikle kaldıraçlı işlem, kredili işlem yapmayın uyarısında bulundu.

‘AKILLI OL, KAŞINMA KAYBEDERSİN’

Memiş,’’ Bu piyasa kumar piyasası değildir. Bu piyasa bir yatırım piyasasıdır. Gücün yetmiyorsa sabrın yoksa akıllı ol kaşınma kaybedersin. Kaybedenlerden olursun. Borsa piyasası kulaktan dolma bilgilerle girilecek yatırım yapılacak bir piyasa değil.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2023-11-28-saat-10-33-03-087cb6ef.jpg

‘YOL HARİTAMIZDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK’

YouTube kanalı üzerinden yaptığı açıklamada dolar fiyatlarına da değinen, İslam Memiş “Dolar 32 TL seviyesinde. Bu taraftaki beklentimiz pozitif yönde devam ediyor. Döviz kurları genel itibariyle yükseliş trendinde. Yol haritamızda bir değişiklik yok. 50 TL seviyelerini beklemeye devam ediyoruz. Ancak ekonomi yönetimi ile piyasa arasında görüş ayrılığı biraz zıtlaşma ve sertleşme var. Buradaki sertleşme biraz parmak sallamaya geçti. Ekonomi yönetimi derki biz döviz kurlarının yükselmesine artmasına müsaade etmeyeceğiz. Gerekirse müdahale ederiz. Ona göre gardınızı alın.Bizim yol haritamız doğru. Bütün hedeflerimize varacağız. İstediğiniz kadar konuşun istediğiniz kadar teori üretin istediğiniz kadar dedikodu yapın bizi yolumuzdan alıkoyamayacaksınız.” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2023-11-30-saat-08-24-22-46ab55fc-001.jpg

GRAM ALTINDAN YENİ BİR REKOR

Memiş son olarak altına değindi , “Gram altın dolardan aldığı destekle yeni bir rekor tazeledi. 2500 TL seviyeleri görüldü. Yine orta ve uzun vadede 2500 – 2700 TL devamında 3000 TL seviyesi ile alakalı beklentilerimiz devam ediyor. Her ay yeni bir rekor göreceğiz. Bu rekorlar bizim için sürpriz olmayacak.” dedi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.