İslam Memiş bu fırsat bir kez gelir diyerek uyardı 'Parasını ona yatıran yıl sonu köşeyi dönecek'

İslam Memiş bu fırsat bir kez gelir diyerek uyardı 'Parasını ona yatıran yıl sonu köşeyi dönecek'
Ekonomist İslam Memiş, bu alım fırsatı yılda bir kez gelir diyerek yatırım yapmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Altının ons fiyatında dün yaşanan düşüş ile gram altının fiyatı 1967 lira seviyesine geriledi. Gram altına bugün ise saat 15.24 itibariyle 1969 Lira seviyesinden, çeyrek altın 3.345 ve cumhuriyet altını 13 bin 278 lira seviyesinden işlem görüyor.

thumbs-b-c-d7e018e6c7ec445614caa478e976e00e.jpg

Son 5 gündür değer kaybetmeye devam eden ons altının fiyatı dünü 1993 dolardan tamamlayarak 4 Aralık'tan bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi. Ons altının fiyatı şu dakikalarda 1990 dolar seviyesinden işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIMCILARA "AL" TAVSİYESİ

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ekonomist İslam Memiş, yatırımcılara çarpıcı tavsiyelerde bulundu. İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan düşüşün bir alım fırsatı yarattığına dikkat çekerken "Bu hafta eline dolar geçmiş veya ons altının düşüşünü bekleyen yatırımcılar altına giriş için iyi bir fırsat yakalamış durumda." Dedi.

İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerini şu ifadeler ile sürdürdü;

Piyasalar Fed'in faiz artırım ihtimalini fiyatlamaya başladı. Gram altında hedef değerler 2500-2700 TL yıl sonu ise 3000 TL. Dolayısıyla yıl içinde dalgalanmalar olabilir.

Düğün yapacak olan, elinde parası olan, elinde doları olanlar altın fiyatlarında gerçekleşen sert düşüşleri bir fırsata çevirmeli. Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.