İrfan Değirmenci yeniden aday mı olacak 'O tarihi işaret etti 'Halk Tv'den ayrılmıştı

İrfan Değirmenci yeniden aday mı olacak 'O tarihi işaret etti 'Halk Tv'den ayrılmıştı
2023 seçimlerinde TİP'ten İzmir'den aday olan fakat seçilemeyen İrfan Değirmenci, Halk TV'deki görevinden yeniden ayrıldı.

İrfan Değirmenci'nin adaylık iddialarını tekrar gündeme getirdi. Değirmenci, bu iddiaları doğrulamadı ve 20 Şubat'a işaret ederek, "Tartışacağız, konuşacağız" dedi.

TİP'ten İzmir Milletvekili adayı olan İrfan Değirmenci, 2023 seçimleri sonrasında Halk TV'deki önceki görevine geri dönmüştü. Ancak, Değirmenci son günlerde yaptığı açıklama ile tekrar ekranlardan ayrıldı. Bu hareket, tekrar aday olup olmayacağı sorularını gündeme getirdi.

İrfan Değirmenci'nin adı, TİP'ten İzmir ya da Ankara'nın Çankaya ilçesinden aday olabileceği yönünde spekülasyonlara neden oldu.

Gerçekizmir.com'a yaptığı açıklamada Değirmenci, "İzmir'de ve başka şehirlerde adımın konuşuluyor olması beni mutlu ediyor. Halkımızın mücadelesini büyüteceğim ve bana uygun görülecek her pozisyona adayım" dedi.

"İzmir seçenekler arasında mı?" sorusuna Değirmenci, "Parti Meclisimiz var, her partide olduğu gibi. Tartışacağız, konuşacağız. En geç 20 Şubat'ta Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) listeler teslim edilecek. Genel seçimlerde milletvekili seçildik, ancak itirazlarımız kabul edilseydi elimizde belgeler vardı. Mücadele devam ediyor. Bir kez kaybettiysen bir daha dene, ancak daha güzel bir şekilde devam et" şeklinde cevap verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.