İmamoğlu acılı gününde Meral Akşener'i yalnız bırakmadı

İmamoğlu acılı gününde Meral Akşener'i yalnız bırakmadı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hayatının kaybeden ablasının cenazesine katılmak üzere İzmit'e gitti. , afiş krizinden sonra ilk kez Akşener'in ablasının cenazesinde bir araya geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşanan afiş krizi sonrasında ilk kez Meral Akşener'in ablası Mualla Özen'in cenaze töreninde bir araya geldi.

imamoglucenaze.jpg

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ablası Mualla Özen yaşamını yitirdi. Ablasının vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Akşener, cenaze töreninin İzmit'te yapılacağı bilgisini vermişti. Mualla Özen'in cenaze töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP lideri Merak Akşener'i yalnız bırakmadı.

imamoglucenaze2.jpg

İMAMOĞLU AKŞENER'E TAZİYELERİNİ İLETTİ

İmamoğlu Gündoğdu Camii önünde selamlaştığı Meral Akşener ile birlikte cenazeyi mezarlığa kadar uğurladı. Taziyelerini ileten Ekrem İmamoğlu'na Akşener “Allah razı olsun. Ayaklarınıza sağlık. Ölmüşlerinizin hepsine rahmet olsun. Çok teşekkür ederim” sözleri ile yanıt verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.