İlişkinizi güçlendirmek için bunları mutlaka yapın Aşk hayatınızı renklendirecek tüyolar

İlişkinizi güçlendirmek için bunları mutlaka yapın    Aşk hayatınızı renklendirecek tüyolar
Aşk hayatını renklendirmek, sağlıklı bir ilişkiyi sürdürmek isteyen çiftlerin yapması gereken bazı davranışlar var. Siz de ilişkinizi güçlendirmek için yapmanız gerekenleri merak ediyorsanız işte cevabı…

Yeni bir ilişki içerisindeyseniz ve henüz yeteri kadar yakınlık kuramadığınızı düşünüyorsanız veya ilişkinizin ilerleyen evrelerindeyseniz, artık monotonlaştığınızı fark ediyorsanız, ilişkinizi renklendirecek birçok yöntem biliyoruz.

Birazdan sayacağımız yöntemlerle ilişkinizi rengarenk bir hale getirmenizin yanı sıra aranızdaki bağı da kuvvetlendirebilirsiniz.

sevgili1.jpg

SEVGİLİNİZLE BAĞINIZI GÜÇLENDİRECEK TAKTİKLER

İlişkiler emek ister. Yani sadece bir ilişkiye başlamak yeterli değildir. Arada kurulan bağın güçlendirilmesi gerekir. Aynı zamanda ilişkiyi monotonluktan kurtarmak, iletişimi artırmak da önemli detaylar arasında yer alıyor.

O halde, sevgilinizle aranızda kıvılcımlar yaratacak şu yöntemleri deneyin:

1. Gözlerine daha derinden bakmaya başlamaya ne dersiniz? Uzun ve derin bakışmanın arasına sözcüklerinizi eklemeyin, sadece bırakın gözleriniz gözlerine değsin ve öylece kalsın. Bu yöntem aranızdaki bağı güçlendirecek ve konuşmadan da iletişim kurabildiğinizi anlayacaksınız.

2. Daha önce bulunmadığınız bir ortamda bulunun. Yani hiç gitmediğiniz bir yer düşünün ve sevgilinizle oraya gidip yeni deneyimler edinin. Yakınlaşmanız için bundan iyi fırsat olamaz.

3. Birlikte belirlediğiniz bir yemeği pişirin. Hem eğlenip hem de iletişiminizi kuvvetlendirebileceğiniz bu etkinlik aynı zamanda ortak emeğiniz olacak ve sizi aynı sofrada buluşturacak.

4. Her zaman kullandığınız iletişim yöntemlerini bir defaya mahsus bırakın. Sürekli kurduğunuz iletişim telefonda konuşmaksa mesaj göndermeyi tercih edin. Onu şaşırtan bu sürpriz, heyecanlanmasına da sebep olacak.

5. Mesaj yazmak sürekli kullandığınız iletişim yollarından biriyse nostaljik bir sürprizin tam zamanı. Yani sevgiliniz için bir aşk mektubu kaleme alabilirsiniz. Böylece hislerinizi de samimi bir dille ona açabilirsiniz. Aranızdaki bağı kuvvetlendirecek bu hareket aynı zamanda ilişkinize renk de katacak.

6. Sevgilinize vereceğiniz özel bir hediye onu şaşırtabilir ve mutlu olmasını sağlayabilir. Üstelik bunun için özel bir günü beklemeyin. Özel günlerde beklenti içerisine girmek normaldir, önemli olan özel olmayan günlerde aniden gelişen sürprizler…

7. Birlikte masaja, spora ya da yogaya gidebilir, çift olarak rahatlayabilirsiniz.

8. Her zaman yaptığınız şeylerden farklı olarak bu defa bir otel odası kiralayın. Hatta ikiniz ayrı odalar kiralayarak ve sadece akşam yemeğinde bir araya gelerek birbirinizle yeni tanışıyormuş gibi davranabilirsiniz.

sevgili2.jpg

9. Gece denizde yüzmeyi hiç denediniz mi? Birlikte hem serinlemek hem de bu heyecanı yaşamak ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilir.

10. Yağmurlu bir günde kendinizi şemsiyelerinizi almadan dışarı atın ve yağmur altında bolca sarılın. Islandıkça eğlenerek romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.

11. Karlı bir günde birlikte çocukluğunuza gidin ve kartopu savaşı yapın. Ardından kardan adam yapabilir, çocukluk anılarınızı birlikte anabilirsiniz.

12. Evde iki kişilik bir parti verin ve parti sonunda yastık savaşı yaparak doyasıya eğlenin. Böylece yakınlaşmayı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

13. Evde kalıp yataktan çıkmayacağınız uzun bir gün geçirin. Ne olursa olsun yataktan çıkmayın, film açın ve eğlenmenin tadını çıkarın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.