17 Kasım burç yorumları 'Bugünün en şanslısı belli oldu'

17 Kasım burç yorumları 'Bugünün en şanslısı belli oldu'
17 Kasımda sizi neler bekliyor? sağlık, aşk, kariyer, para, aile hakkında her şey...

KOÇ

Mizacınız kavgacı ve sadık, bugün dürtü ve duyguların uygulamaya konulması gereken bir sınavla karşı karşıya kalacaksınız. ay hepinizi tek parça halinde istiyor, güçlü sinirler, birkaç kelime ve somut gerçekler. Ancak bu şekilde üstesinden gelebilirsin, duygusal olma, en kötüsünü yaşayabilirsin, sakin ve soğukkanlı.

BOĞA

Önemli bir olayın rastlantısal olduğunu düşüneceksiniz ama öyle olmayacak. Eğer burnunuzun ötesine bakıp zihninizi birkaç gün önce gerçekleşen bir temasa odaklayabilirseniz, yalnızca Bu mantıklı ve gerçek bir açıklamaysa, velinimetinize veya hayırseverinize teşekkür etmenin bir yolunu bulun.

İKİZLER

Mutlu vur-kaç hikayeleri bu kadar yeter, siz de tavrınızı değiştirme ihtiyacı hissediyorsunuz, henüz hak ettiği önemi vermediğiniz umut verici bir ilişki yaşıyorsunuz, üstlendiğiniz risk yüksek, partneriniz Onay veya en azından daha fazla ilgi istiyorsa, tavrınızı değiştirmeye, eğitime başlamaya hazır değilseniz, yakında pek de hoş olmayan bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ

Çok fazla düşünce, taahhüt, stres ve hiçbir şey yolunda değil, hafta nevrotik olarak kendini tüketti ve sizi bekleyen hafta sonu da daha az görünmüyor, eviniz aşkın beşiği ya da içinde olmak isteyeceğiniz bir girinti olmayacak. çiftinizin buluşma noktası olan kendinizi kaybetmek, keyifli hale getirmek ve kaygıları, sorunları kapının dışında bırakmak, çok da olsa çabalamak.

ASLAN

Dikkatli olun bugün yapmanız gereken şey budur; değerli nesneleri, evinizdeki bir süsü, değerli bir sanat eserini veya sadece duygusal olarak bağlı olduğunuz bir nesneyi dikkatli bir şekilde kullanın, onu kırma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. kaçmakta zorlanacağınız bir endişe olacaktır.

BAŞAK

Karşılığı alınacak bir iyilik, zor bir anın üstesinden gelmenize yardımcı olanlara minnettarlığınızı göstermek için yolunuzdan çekileceksiniz, sizi itaatsizlik ettirecek değerli bir hediye değil, içinden gelecek yürekten ve sevgi dolu sözler olacak. kalbinin derinliklerinde.

TERAZİ

Çok katı olmayın, size yakışmayan bir tavır bu, her şeyi diplomasi ile çözersiniz ve kendinizi kapatmak sorunu çözmeye yardımcı olmaz, ne pahasına olursa olsun benimsemek isteyeceğiniz bir taktik olacaktır ama siz uzun süre direnmeyecek, yetenekli doğanız kontrolü ele alacak ve bu sizin için daha iyi olacaktır.

AKREP

İzin verildi ama verilmedi sizi hala tam olarak ikna etmeyen durumlar için sloganınız bu olacak kısmen koruma amaçlı, kısmen de üstlenilen role bağlı olarak paçayı sıyıracağınız için benimseyeceğiniz bir tutum. o... birisi bundan hoşlanacak ve seni kopyalayacak, bu senin için bir başarı olacak.

YAY

Bir taahhütte bulunursanız her zaman sonuna kadar yerine getirirsiniz, ne olursa olsun. Zor bir görevi kabul edersiniz ama kararlılığınız onu ileriye taşımakta inat eder, iyi bir öğretmen olan ay size başarılı olmanız için doğru yapıyı verecektir. önceden belirlenen hedefe ulaşmak.

OĞLAK

Bir oldu bittiyle karşı karşıya kalacaksınız, her zamanki gibi, pes etme ya da başarısız olma belirtisi göstermeden, onunla yüzleşeceksiniz. Yaşlı bir insana saygı gösterin, ona hayat seçiminde yardımcı olun, onların tek güvencesi sizsiniz.

KOVA

Kendinizi olaylardan ve hayattan geri tutmak için çok direndiniz, bugün özel bir gün olacak ve bugünü eski tarzınızda, mutlak bir özgürlükle geçirmek isteyeceksiniz. hayatın ve koşulların sizi zorladığı yapılara direnme zamanı. Ve unutmayın bugün şans sizden yana.

BALIK

Size hak ettiğiniz başarıyı da getirecek önemli, ünlü dostluklar. Önemli bir projeyi tamamlamak üzere olan ve hedefe bir adım uzamış olan herkes, bu vazgeçilmez dürtü için çok sevdiği, ulaşılabilir ve prestijli bir arkadaşından yararlanmak zorunda kalacaktır. İstediğinizi elde etmek için bu gerekli, bu size kalmış.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.