Honda'nın yeni hibrit aracı Türkiye'de satışa sunuldu 'Geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak'

Honda'nın yeni hibrit aracı Türkiye'de satışa sunuldu 'Geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak'
Japon otomotiv devi Honda’nın, dünya çapında en çok satan SUV modeli olan CR-V, yenilenen yüzü ve hibrit teknolojisi ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Japon otomotiv devi Honda, dünya çapında en çok sattığı SUV modeli olan CR-V’nin yenilenen, hibrit motoru ile donatılan modeli ‘CR-V e:HEV’ modelini Türkiye’de satışa sundu.

performans

E segment olan bu SUV, geniş ailelere de hitap ediyor. Son teknoloji ile üretilen ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model artık Türkiye’de de kullanıcıların beğenisine sunuldu.

ekran-alintisi7.jpg

CR-V e:HEV, özellikle sık sık seyahat eden geniş ailelerin ihtiyaç duyabileceği her şeyi yanlarında kolaylıkla taşıyabilmesi için 579 L hacme sahip geniş bir bagaj ile aracı donattı. Bu sayede Dünya’nın geri kalanında özellikle geniş ailelerin en sık tercih ettiği modellerden biri haline geldi.

ekran-alintisi8.jpg

Yukarıda da belirttiğimiz gibi son teknoloji kullanılarak üretilen bu SUV, cebinizi ve konforunuzu düşünmekten öteye geçip güvenliğinizi de düşünüyor. Öyle ki, şerit takip uyarı sistemi, şerit koruma destek sistemi, şeritte tutma asistanı, otomatik dur/kalk özelliğine sahip, hız sabitleyici, düşük hız fren kontrolü, çarpışma hafifletici gaz kontrolü, arka çarpışma hafifletici gaz kontrolü, akıllı hız sabitleyici, aktif uzun far kontrol sistemi gibi birçok güvenlik tedbiri de teknoloji ile harmanlanıp kullanıcısının beğenisine sunulmuş durumda.

ÖZELLİK VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.