Honda'dan geniş aile aracı almak isteyenler için yılsonu kampanyası

Honda'dan geniş aile aracı almak isteyenler için yılsonu kampanyası
Japon otomotiv devi Honda, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için ‘Yılsonu’ kampanyasını başlattı.

Japon otomotiv devi Honda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.honda

Bunun sonucunda Peugeot, yılsonuna kadar geçerli olan özel olarak bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek.

Çift Renk Tavan

Honda, bu kampanyayı sıfır kilometre geniş aracına sahip olan isteyenler potansiyel müşterileri için başlattı. Bu kampanya, Honda’nın ‘HR-V’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Geniş İç Hacim

Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘HR-V’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Isıtmalı Koltuk ve Direksiyon

Bu dev kampanya, 200 bin TL’ye varan indirim veya 250 bin TL’ye 12 ay vadeli, faizsiz kredi desteğini içeriyor. Yılsonuna sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi7.jpg

ekran-alintisi8.jpg

1232313213123213.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.