Hastanede sedyeden düşerek yaşamını yitirmişti O anın görüntüleri ortaya çıktı

Hastanede sedyeden düşerek yaşamını yitirmişti O anın görüntüleri ortaya çıktı
Ankara’da hastane sedyeden düşerek yaşamını yitiren yaşlı adamın yere düştüğü anın görüntüsü ortaya çıktı.

Olay, Yenimahalle'de Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre 91 yaşındaki Muammer Demir, baş ağrısı sebebiyle hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra gözünden de muayene olmak istediğini söyledi. Muammer Demir’e refakat eden hasta bakıcılar, polikliniğin önünde doktoru beklerken yaşlı adamın yattığı sedyenin yüksekliğini biraz düşürmek istedi. Sedyenin bir tarafının aşağı inmesi ile yere düşen Demir, devrilen sedyenin altında kaldı. Bir süre nefes alamayan Muammer Demir’in beyin kanaması geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım servisine alındı. Doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayan Demir, Karşıyaka Mezarlığında defnedildi. Sedyenin ayarları ile oynadığı iddia edilen hemşire Satı T. ile hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. hakkında “taksirle ölüme sebebiyet verme” suçundan soruşturma açıldı.

"EŞİMİN ÖLÜMÜNDE İHMAL VAR"

60 yıllık eşini kaybetmenin acısını yaşayan 82 yaşındaki Meliha Demir, beyin kanaması geçiren eşinin başka hastanelere nakledilmek istendiğini fakat yer bulamadıklarını anlatan Demir, “Yere düşünce eşimin bir anda nefesi kesildi. Burnundan ve ağzından kan gelmeye başladı. Sonra zar zor nefes almaya tekrar başladı. Müdahale ettikten sonra bana beyin kanaması geçirdiğini söylediler. Başka hastanelere nakletmek istediler ama yer yoktu. Aynı hastanede bir gece müşahedeye alındı. Ardından da acil servise gönderdiler. Acil serviste de 4 gün de orada kaldı, sonrasında da yoğun bakımda bir süre tedavi gördü. En son olarak da kaybettik dediler” diye konuştu.
Olaydan sonra polise giderek şikayette bulunduklarını anlatan acılı kadın "Çok eski bir sedyeydi. Sedyeye ayar yapıyorlardı." diyerek kocasının ölümünde ihmal bulunduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.