Dilenci kadın para vermeyen kadını bıçakladı

Dilenci kadın para vermeyen kadını bıçakladı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yanında çocuğu ile birlikte dilencilik yapan bir kadın para istediği kadın para vermeyince bıçaklayarak kaçtı.

Nazilli'de 28 yaşındaki Serap Güçlü yanına gelip para isteyen dilenci kadına param yok deyince bacağından bıçaklandı. Yanında çocuğu ile birlikte dilenen Hayriye K. isimli kadın aldığı ret yanıtı karşısında Serap Güçlü'yü bıçaklayarak kaçtı. Sağ bacağından yaralanan Serap Güçlü hastaneye kaldırıldı. Dilenci Hayriye K. ise polis ekipleri tarafından bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Korku yaratan olay lokantanın güvenlik kamerasına yansıdı.

dilenci-kendisine-para-vermeyen-kadini-31799-1.jpg

Olay, saat 17.00'de Altıntaş Mahallesi İstasyon Meydanı’ndaki bir lokantada gerçekleşti. Yanında çocuğuyla birlikte dilenen Hayriye K. anlatılanlara göre bir lokantada yemek yiyen Serap Güçlü’nün yanına gelerek para vermesini istedi. Ancak Serap Güçlü 'param yok dedi. Bu yanıtı kabul etmeyen Hayriye K. bir süre Serap Güçlü ile tartıştıktan sonra bıçağını çıkarttı. Kolundan kendine doğru çektiği kadını bacağından yaraladı. Lokantadaki diğer kişilerin araya girmesi sonucu Serap Güçlü ikinci bıçak darbesinden kurtuldu.

Hayriye K. ise koşarak kayıplara karıştı. Yapılan ihbarın ardından gelen sağlık ekipleri Serap Güçlü'yü hastaneye kaldırırken polis Hayriye K.'nın peşine düştü. Dilenci kadın bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olay anı ise anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay anı, lokantanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.