Hakan Bayrakçı anket sonuçlarını açıkladı 'Büyükşehirlerde hangi aday önde'

Hakan Bayrakçı anket sonuçlarını açıkladı 'Büyükşehirlerde hangi aday önde'
SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı bir canlı yayın programında İstanbul, Ankara ve İzmir'deki anketlerde son neticeyi açıkladı.

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı bir canlı yayın programında İstanbul, Ankara ve İzmir'deki anketlerde son neticeyi aktardı.

Yerel seçime sayılı günler kala adaylar arasında dengeler sürekli değişiyor. SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, anketlerdeki son durumu açıkladı.

BAYRAKÇI: "İZMİR'DE FARK 10”

İzmir hakkında konuşan Bayrakçı, farkın 10 puan olduğunu belirtti. Bayrakçı, "İzmir'de Hamza Dağ çok iyi bir aday, CHP ile farkı kapattı fakat ben yine de İzmir'de 10 puan bir fark bekliyorum. Ankara'da da Mansur Yavaş'ın anketlerde net olarak önde olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

hakan-bayrakci.webp

“MANSUR YAVAŞ ÖNDE"

Ankara'daki seçime de değinen Bayrakçı, çoğu araştırma şirketlerinde Mansur Yavaş’ın önde olduğunu belirtti. Bayrakçı, “AK Parti'nin adayı Turgut Altınok da bana göre milliyetçi kökenli olduğu için doğru adaydı. Mansur Yavaş'ın çok büyük 2-3 avantajı var. Siyaset dışı bir duruşu var" şeklinde konuştu.

secim-2141.webp

İSTANBUL’DA HANGİ ADAY ÖNDE?

Son olarak İstanbul’a da değinen Bayrakçı SONAR'ın veya kişişel hesabı üzerinden detaylı anket sonuçlarını açıklayacağını belirtirken, “Fakat, Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu gözüküyor" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.