Esra Ezmeci anında susturdu 'Ünlü fenomenin anlattıkları şoke etti

Esra Ezmeci anında susturdu 'Ünlü fenomenin anlattıkları şoke etti
TikTok fenomeni Yazgül, Esra Ezmeci'nin programında anlattıkları gündem oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programına konuk olan TikTok fenomeni Yazgül, hem dış görünüşüyle hem de anlattıklarıyla gündem oldu.

Ancak programda yaşadığı bir olay, herkesi şaşırttı. Yazgül, açık açık taciz deneyimini anlatırken, yayın hemen kesildi. Programın sunucusu Esra Ezmeci ise şok içinde "Tövbe tövbe" diyerek uyarılarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-03-27-123239.pngEsra Erol'a konuk olan TikTok fenomeni Yazgül, Esra Ezmeci'nin programında izleyicilere hayatıyla ilgili detayları paylaştı. Ünlenmesinin ardından dış görünüşünde yaptığı değişikliklerle dikkat çeken Yazgül, "Tek suçum güzel olmak" diyerek hayatının dönüm noktalarını anlattı. Ancak programın seyirini değiştiren an, Yazgül'ün açık açık taciz deneyimini anlatmasıyla geldi.

Eltisinin felçli kocası tarafından tacize uğradığını belirten Yazgül, yaşadıklarını kameralar önünde çekinmeden aktardı. Ancak "Sarılmaya kalktı" ifadelerini kullandıktan sonra yayın birdenbire kesildi. Esra Ezmeci ise şaşkınlık içinde "Tövbe tövbe, neyse şaşırdık kesildi de orası... O kadar açık konuşamıyoruz burada, RTÜK var" şeklinde uyarılarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-03-27-123253.pngYazgül, daha sonra programda eşinden ve eltilerinden yaşadığı şiddet deneyimlerini paylaştı. Eşinin kendisini merdivenden aşağı attığını iddia eden Yazgül, boşanma sürecinden sonra tek başına ayakta kalmaya çalıştığını dile getirdi. Ancak bir seyircinin kendisine inanmadığını duyunca, "Siz eşinizi paylaşır mısınız?" şeklinde tepki gösterdi.

Yazgül'ün yaşadığı bu deneyimler, programda büyük bir şaşkınlık yarattı ve izleyicilerin düşüncelerini derinlemesine sorgulamalarına yol açtı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.