Hadise hayranını sahneye çıkarıp ağladı

Hadise hayranını sahneye çıkarıp ağladı
Hadise konserinde hayranını sahneye çıkardığı anları "Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına, sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik." diyerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Aşk hayatı ve giydiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde kalça dansı yaptığı anları paylaşmıştı. Hadise son olarak konserinde hayranını sahneye çıkardığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz?” notuyla paylaşım yapan Hadise, o anları anlattı.

"SARILDIK, AĞLADIK ŞARKIMIZI BİRLİKTE SÖYLEDİK"

ekran-goruntusu-2023-09-17-115344.jpg

Hadise, "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın. Ayşegül; 'Ben de hep sıfırdayım' dedi tam şarkımızın o kısmında. Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına, sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik. Bana parmağındaki yüzüğü hediye etti Ayşegül ve o yüzük hâlâ parmağımda. Biz aslında bir şarkıyla neler yaşamışız, hissetmişiz. Müzik, sanat hep olsun, bizleri duygularımızla böyle bir araya getirsin. Ayşegül, Hadise fark etmez. Hepimiz çok özeliz ve kendi küçük yolumuz ilerliyoruz" açıklamalarında bulundu.

İşte Hadise'nin paylaşımı:

hrthrdhtr.jpeg

ekran-goruntusu-2023-09-17-114524.jpg

dddddddddddddd.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.