Kimlik kontrolü yapan polise küstah tavır: Asgari ücret alıyorsun bana kimliğimi soramazsın

Kimlik kontrolü yapan polise küstah tavır: Asgari ücret alıyorsun bana kimliğimi soramazsın
Polisin şüpheli hareketlerinden dolayı kimlik kontrolü yapmak istediği bir kadının polise gösterdiği muamele ve tavırları ‘pes’ dedirtti. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Vatandaşın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan asayiş ekipleri, neredeyse her gün birbirinden ilginç olayların ortasında kalıyor. Bu seferki ilginç olay Aydın'da gerçekleşti.

Bir polis memurunun hareketlerinden şüphelendiği bir kadına kimlik sorması üzerine, polis memurunun maruz kaldığı muamele ve aldığı yanıtlar pes dedirtti. Yaşanan o anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

Kadın, görevini icra etmeye çalışan polis memuruna "Sen asgari ücret alıp bana racon kesemezsin. Belindeki siyaha güvenip, bir bayana racon yapma. Anladın mı? Ciddiye bile almıyorum seni farkında mısın? Senden korkacağımı falan mı sanıyorsun. Ajanslara filan başvurdun mu, iyi oyuncusun. Dizilerde arkadan geçen polisi oynarsın. Buraya da sürgünsün bence. Sürülmüşsün. Nereden sürüldün? Sürülmediysen de yardımcı olacağım bu konuda. Beni bul, adım Nil Tuğçe Güven" gibi aşağılayıcı ifadelerde bulundu. O anların sosyal medyada da yayılması ile tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.