Görenler el çantası sanıyor: Ünlü markadan dikkat çeken tasarım

Görenler el çantası sanıyor: Ünlü markadan dikkat çeken tasarım
El çantası benzerliği ile dikkat çeken katlanabilir telefon Honor'un tanıtım lansmanı yapıldı.

Katlanabilir akıllı telefon dünyası, son dönemde oldukça popülerleşmeye başladı. Bu alandaki güçlü markalardan Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı Honor Magic V2 modelinin küresel lansmanını gerçekleştirdi.

Bunun yanı sıra şirket, yeni katlanabilir akıllı telefon konseptini de tanıttı.

EL ÇANTASI GİBİ

Honor, futuristik bir tasarıma sahip katlanabilir akıllı telefonuyla dikkatleri üzerine çekti. Honor V Purse isimli telefon, el çantası görünümüyle oldukça farklı bir görünüme sahip. Cihaz, el çantası gibi taşınması amacıyla tasarlandı.

Honor, katlanabilir akıllı telefonunu modaya uygun, değiştirilebilir olarak tasarladı. Şirket, kayışlar ve zincirleri giyime uygun olarak değiştirilmesine olanak sağlıyor. Şirket, telefonu “fiziksel dijital moda beyanı” etiketiyle tanıttı. Cihazın kayışlarının sürdürülebilir kaynaklı malzemelerden yapıldığı açıklandı.

KALINLIK SORUNUNU AŞMIŞ GÖRÜNÜYOR

Öte yandan Honor V Purse, her ne kadar konsept bir telefon da olsa akıllı telefon dünyasının bir kusuru olarak görülen kalınlık konusunu aşmış görünüyor. Şirket, bu alanda en ince telefonları yapmaya devam ediyor. Konsept telefon ise kapalıyken yalnızca 9 mm kalınlığında oluyor.

Honor konsept telefonu, dışa doğru katlanabilir şekilde dizayn edildi. Ek olarak tanıtımda 400 bin katlama döngüsüne dayanabilecek bir menteşelerden oluştuğu belirtildi. Cihazın donanımı hakkında ne yazık ki bir bilgi yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.