Google'ın sevilen özelliği iOS’a geldi 'Tek tuşa dokunmak yeterli oluyor'

Google'ın sevilen özelliği iOS’a geldi 'Tek tuşa dokunmak  yeterli oluyor'
Google, yeniden tasarladığı belge tarayıcıyı özeliğini iOS cihazlar için kullanımına sundu.

Teknoloji devi Google, yeniden tasarlayarak Android cihazlara getirdiği belgelerin taranmasını ve düzenlenmesini kolaylaştıran Google Drive tarayıcı özelliğini iOS cihazlar için kullanıma sundu.

BELGE TARAYICISI NASIL KULLANILIYOR?

Belge tarama işlemini başlatmak için, sağ alt köşedeki artı simgesine dokunun ve ardından yeni kamera simgesine tıklayın. Tarama otomatik olarak başlayacaktır, ancak ihtiyaç duyulması halinde manuel çekim seçeneği de mevcuttur.

Kamera özelliği, çok sayfalı belgeler için ardışık çekimleri destekler ve belgeyi en üst düzeyde tarayabilmeniz için çeşitli ayarlar sunar. Sol alt köşede bulunan önizleme seçeneği, belgenin köşelerini ayarlamanıza, döndürmenize ve filtre uygulamanıza olanak tanır. "Kaydet"e tıkladığınızda, Google, makine öğrenimi kullanarak bir başlık önerisinde bulunur. Ayrıca, Drive, taranan belgenin bir fatura olup olmadığını algılayabilir ve mağazanın adresini otomatik olarak ekleyebilir.

Google Drive'daki belge tarama özelliği, iPhone ve iPad kullanıcıları için Google Workspace ve kişisel Google hesapları dahil olmak üzere geniş bir kullanıcı kitlesi için kullanıma sunulmuştur.

indir-10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.