Dev teknoloji şirketi halka arz oluyor 'Ünlü holdingden beklenen açıklama geldi'

Dev teknoloji şirketi halka arz oluyor 'Ünlü holdingden beklenen açıklama geldi'
Borsa İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda halka arz olan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO), bağlı ortaklığı Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri’ni halka arz etmeye hazırlanıyor.

Borsa İstanbul’da halka arz furyası hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre önce Borsa İstanbul’da 125 TL’den halka arz olan ve 20 Kasım tarihinde borsada işlem görmeye başlayan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) hisselerinin yüzde 89’una sahip olduğu Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri’ni (BİN) halka arz edilmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Holding tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada 29 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile BİN’in kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve halka arz hazırlıklarının başlatıldığı belirtildi. Şirket halka arz sürecine ilişkin gelişmelerin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirileceğini açıkladı.

BİN ULAŞIM VE AKILLI ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş, ulaşım ve akıllı şehir alanlarında faaliyet gösterirken, yapay zeka alanlarında faaliyet gösteriyor.

thumbs-b-c-2da7633d8fc091744c9b7acf28bd577d.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.