Google Sevgililer Günü'nün formülünü ortaya çıkardı 'Sürpriz doodle oyunu'

Google Sevgililer Günü'nün formülünü ortaya çıkardı 'Sürpriz doodle oyunu'
Google, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle bilimsel bir doodle oyunu tasarladı.

Google, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle özel bir oyun olan "doodle"ı yaptı. Bu yıl Sevgililer Günü'nü bilimsel bir pencereden kutlayan Google, her şeyin kimyayla ilgili olduğu mesajını veriyor.

Google Doodle, 2024 Sevgililer Günü'nü özel bilimsel bir bakış açısından kutluyor. Sevginin özünü bilimsel bir pencereden yansıtan Google, bu özel günü "diatomik bağlar" temasıyla gerçekleştirdi. Etkileşimli Doodle'ıyla, diatomik moleküllerin iki atom arasındaki bağın yaratılmasına odaklanıyor ve arkasındaki kimyayı ortaya çıkarıyor.

2024 Sevgililer Günü Doodle'ı pek çok kullanıcıyı kimya dünyasına götürecek ve mükemmel element eşleşmenizi oluşturacak.

GOOGLE’DAN 14 ŞUBAT OYUNU

İnternet kullanıcıları, Google ana sayfasını açtıklarında, Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırlanan oyun "doodle" ile karşılaşacak. Bu oyunu oynama imkanı da sağlıyor.

"Cu Pd" olarak adlandırılan etkileşimli Doodle, ilgilenen kullanıcılara tercih ettikleri unsuru seçme şansı vererek onları çeşitli ilgi çeken oyunlara yönlendirecek.

Doodle uygulamaları, dünya genelindeki önemli günler, tatiller, kültürel olaylar ve tarihte iz bırakan önemli kişilere odaklanıyor. İnternet kullanıcıları, özel olarak tasarlanmış logoya tıklayarak, o günün, kişinin veya konunun detaylı şeklini sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.