Gökyüzüne kahvaltı masası kuran paraşütçü ikinci gösteride yere çakıldı

Gökyüzüne kahvaltı masası kuran paraşütçü ikinci gösteride yere çakıldı
İki gün önce paraşütüne bağladığı masada arkadaşları ile gökyüzünde kahvaltı yapan Hasan Kaval, bugün çift katlı ranza ile gökyüzünde yapacağı gösteri sırasında yere çakıldı. Yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval'ın ölümle cebelleştiği anlar kameraya yansıdı.

Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezinde gökyüzünde arkadaşları ile kurduğu masada kahvaltı yapan Hasan Kaval’ın görüntüleri kısa sürede viral olmuştu.

yere2.jpg

Aynı zamanda YouTuber olan yamaç paraşütçüsü Hasan Kaval paraşütüne semaver, masa bağlayarak kahvaltısını gökyüzüne taşımıştı. Ergan Kayak Merkezi'nin de eşsiz bir tanıtımını yapan Hasan Kaval'ın kahvaltı keyfi görüntüleri Erzincan Valiliği tarafından da sosyal medyada paylaşılmıştı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü Hasan Kaval, bugün herkesin gözü önünde ölümden döndü. Hasan Kaval, bugün ikinci gösterisinin hazırlıklarını tamamladı. Çift katlı ranza ile gösteri yapmak üzere uçuşa geçen Hasan Kaval yamaç paraşütü ile yere çakıldı.

yere1.jpg

Kaval’ın Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde paramotora bağladığı çift katlı ranzayla uçmak denemesi başarısız oldu.

yere3.jpg

Paramotor bir süre gittikten sonra havalanmaya başlamadan devrilerek yere çakılıp paramparça oldu. Hasan Kaval kazadan yara almadan kurtuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.