Gezi Parkı’nda göstericilere palayla saldırmıştı ‘Palalı Sabri öldürüldü’

Gezi Parkı’nda göstericilere palayla saldırmıştı ‘Palalı Sabri öldürüldü’
Gezi Parkı eylemlerinde göstericilere palayla saldıran “Palalı Sabri” lakaplı Sabri Çelebi öldürüldü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Beyoğlu Talimhane'de saat 01:30 sıralarında meydan gelen olayda ‘Palalı Sabri’ lakaplı Sabri Çelebi aracıyla giderken bir kişi tarafından durduruldu.

Aracı durduran kişi ile Çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında aracı durduran şahıs Çelebi'ye yumruk atmaya başladı.

Kavga sırasında saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan Çelebi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sabri Çelebi’nin vurulduğu an ise kameralara yansıdı.

palali-sabrinin-olduruldugu-silahli-saldiri-kamerada-2-9852-dhaphoto6-001.jpg

INTERPOL'DA ARAMA KARARI BULUNUYORDU

Çelebi, Talimhane’de bulunan meyhanesinin yanındaki iş yerinin sahipleri ile bir kaç gün önce tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Hakkında Interpol arama kararı bulunan Çelebi, yargılandığı davada beraat etmişti. 2 ay önce İstanbul’a dönen Çelebi’nin, Miami’de de restoranı bulunuyor.

palali-sabrinin-olduruldugu-silahli-saldiri-kamerada-2-9852-dhaphoto5.jpg

GEZİ PARKI'NDA PALAYLA SALDIRDI

Gezi Parkı eylemlerinde palayla göstericilere saldırması Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 sanık ile İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmıştı.

2017 yılında yapılan duruşmada biri polis memuru 4 kişiye karşı "silah sayılabilecek kesici aletle kasten yaralama" suçundan 3 yıl hapis cezası aldı. Öte yandan Sabri Çelebi, bir kadını zırhla yaraladığı gerekçe gösterilerek 9 bin lira adli para cezasına mahkum edilmişti.

palali-sabri-olduruldu-1-1517-dhaphoto1-001.jpg

KADINLARI FUHUŞA ZORLADIĞI İDDİASI

Suç dosyası kabarık olan ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi hakkında kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla hakkında dava açılmıştı. Çelebi hakkında kadınları zorla fuhuşa yönlendirdiği gerekçe gösterilerek 248 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Sonrasında ise Çelebi, 6 ay önce beraat etmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.