Gelecek Parti’li Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek açıklaması ‘Önde görüyorum’

Gelecek Parti’li Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek açıklaması ‘Önde görüyorum’
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, Murat Kurum'u desteklediğini belirtti.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, tv100’de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Temurci İstanbul’da desteklediği adayı açıkladı. Temurci, "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti GİK Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, hukukçu Bışar Özbey, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler masada konuşulan ana başlık oldu.

TEMURCİ: MURAT KURUM ÖNDE GÖRÜYORUM

Küpra Par'ın "Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusunu Temurci, iki favori ismin konuşulduğunu belirtirken, siyasetin sürprizlere açık olduğunu belirtti. Temurci, “Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum” dedi.

MURAT KURUM’U TOPBAŞ’A BENZETTİ

Par’ın “Gelecek Partisi olarak AK Parti ile ittifak kurmayı düşünür müsünüz ya da onların adayına destek olmayı düşünür müsünüz?“ sorusunu Temurci flaş yanıtlar verdi. Temurci, Gelecek Partisi’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Konya konusunda siyasi partilerle görüştüklerini belirtirken, 20 Şubat’a kadar karar vereceklerinin altını çizdi. Temurci, “Önümüzdeki süreçte mevcut belediye başkanının performansını İstanbullular değerlendirecek. Murat Kurum’unda performansını değerlendirecekler. Açık ifade edeyim. Ben İstanbul’un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum. Siyasi kariyer için İstanbul çok önemli bir ildir. İstanbul’a hizmetkar olmadan daha büyük hedefler peşinde koşarsanız İstanbul sizi bir yere taşımaz. Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.