Galatasaray Ankaragücü'nü ezdi

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü rahat bir galibiyetle sahadan silerek üstünlüğünü sürdürdü. Ankaragücü'nde belki de en dikkat çeken performans taraftarlardan geldi. Galatasaray, şampiyonluk yolunda liderliğini Fenerbahçe'ye kaptırmadan devam etti.

Fenerbahçe, önceki maçta hatasız bir performans sergileyerek liderliği ele geçirmişti, ancak Galatasaray, Başkent'ten elde ettiği 3-0'lık net galibiyetle liderliği Sarı lacivertli ekipten geri aldı. Galatasaray, Ankaragücü karşısında ilk yarıda bulduğu 3 golle maçı koparmayı başardı. Takımın genel performansıyla birlikte maçın yıldızı belirlenemedi, çünkü her oyuncu etkili bir performans sergiledi.

Yeni sol bek transferi Derrich Köhn, Galatasaray için önemli bir katkı sağladı. Özellikle hızıyla dikkat çeken Köhn'ün, sağ bek pozisyonunda oynayan Sacha Boey tarzında üstünlük sağlayabileceği düşünüyorum.

Ankaragücü'ne gelince, takımın performansı hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar ellerinden gelen desteği verdiler, ancak oyuncuların sahada istenilen performansı sergileyemedikleri açıktı.

Son olarak, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Şampiyonluk için kritik bir dönemdeyiz ve iki takım arasındaki mücadele daha da sertleşecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları