Ford Kuga Nisan ayına iddialı bir giriş yaptı! Bu kampanya piyasayı karıştırır

Ford Kuga Nisan ayına iddialı bir giriş yaptı! Bu kampanya piyasayı karıştırır
Dünyaca ünlü Amerikan otomotiv devi Ford, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için dev kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Dünyaca ünlü Amerikan otomotiv devi Ford, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanları sıfır kilometre geniş ailelere hitap eden bir SUV sahibi yaparak satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarında lider konumuna ulaşmak için pazar araştırmalarına ara vermeden ediyor.

Amerikan devi, bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde, Nisan ayının son gününe kadar devam ettireceği, dev kampanyasına resmen imza attı.

Ford’un en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyanın tüm ayrıntıları, resmi internet sitesinden de ayrıca duyurdu.

Ford’un bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl neden, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz ortamına rağmen, satışları arttırarak maddi açıdan toparlanmak, potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek sıfır kilometre SUV araçlarının satış miktarını arttırarak en çok tercih edilen otomobil markası olmak için çalışıyor.

Amerikan devi Ford, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş aileler tarafından tercih edilen SUV’lerden biri olan ‘KUGA’ için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırlandı.

Ford’un kompakt SUV sınıfını temsil den ‘KUGA’nın 3’üncü nesil makyajlı hali kısa süre önce tanıtıldı. 2024 model makyajlı modelin ülkemize yaz aylarında gelmesi planlanırken, şu anda 2023 model ‘KUGA’lar satışa sunuluyor.

Yaz aylarında ülkemize gelmesi planlanan makyajlı, 2024 model ‘KUGA’, benzinli, hibrit, ve şarj edilebilir hibrit seçenekleri ile satışa sunulacak.

Otomotiv sektöründe gündem olan bu kampanya haberi, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Ford’un resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘KUGA’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ford, başlattığı bu dev kampanya ‘KUGA’ modelinde 200 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

Ford’un resmen hayata geçirdiği bu dev kampanyanın tüm ayrıntılarını öğrenmek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Ford’un resmi internet sitesini de ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.