Dacia Sandero'da piyasayı karıştıran kampanya! 1 milyon TL'nin altında SUV fırastı

Dacia Sandero'da piyasayı karıştıran kampanya! 1 milyon TL'nin altında SUV fırastı
Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji kullanarak üretilen geniş SUV araçlarını yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Dacia’nın gerçekleştirdiği en son pazar araştırması sonucunda Nisan ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü çalkalayan dev kampanyasını başlatma kararı aldı.

Daica, en son gerçekleştirdiği bu araştırmalar neticesinde, Nisan ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı ve bu dev kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesi üzerinden de araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Dacia’nın başlattığı bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, krize rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan SUV araç sahibi yapmak.

Daica, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş ailelerin tercih ettiği modeli olan ‘SANDERO STEPWAY’ için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak bir şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında bomba etkisi yaratan olan bu kampanya, geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olarak nitelendiriliyor. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘SANDERO STEPWAY’ sahibi olmak isteyenler tarafından şu anda yoğun ilgiye maruz kalıyor.

Daica’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘SANDERO STEPWAY’ modeli için 200 bin TL 12 ay vadeli, yüzde 2,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

ekran-alintisi-jpg8.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.