Flört uygulamasında milyonları götürdü ‘Yok böyle dolandırıcılık’ Araç dışında hiçbir yerde buluşmuyor

Flört uygulamasında milyonları götürdü ‘Yok böyle dolandırıcılık’ Araç dışında hiçbir yerde buluşmuyor
S.Y. isimli bir kadın ve T.K. ile F.U. adlı 2 erkek arkadaşının, flört uygulamasından yüksek sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi.

Konyaaltı ilçesinde yaşayan S.Y. isimli bir kadın ve T.K. ile F.U. adlı 2 erkek arkadaşının, flört uygulamasından yüksek sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü. S.Y. flört uygulamasını kullanıp tanıştığı ve güven sağladığı bazı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulaması şifrelerine kadar ulaştı. Araç dışında bir yerde buluşmayan S.Y.'yi her buluşmaya çıktığında da T.K. ve F.U. yakın bir şekilde takip ettiği belirtildi.

flort-uygulamasinda-tanistigi-kisileri-2-30370-2.jpg

2 MİLYONLUK VURGUN

Fırsat yakaladığında telefon ve bankacılık şifrelerini öğrendiği kişilerin cep telefonlarını çalan S.Y. arabadan kaçıp izini kaybettirdiği ortaya çıktı. Çalınan telefonlardan kişilerin banka hesaplarındaki parayla, yine aynı banka üzerinden çekebilecekleri miktarda çektikleri krediyi kendi hesaplarına aktaran ve bu yöntemle çok sayıda şahsı mağdur eden şüpheliler, yaklaşık 2 milyon lirayı kendi hesaplarına aktardığı belirlendi.

flort-uygulamasinda-tanistigi-kisileri-2-30370-3.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şikayetler üzerine takibe alınan 3 şüphelinin İzmir'e kaçtığı saptandı. Antalya Emniyeti Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Bürosu ekipleri, İzmir'e gidip şüphelileri eş zamanlı bir operasyonla bulundukları adreste yakaladı. Gözaltına alınıp Antalya'da emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerden sonra adliyeye getirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.