Hesaplara o ücret yatırıldı 'Mutlaka kontrol edin'

Hesaplara o ücret yatırıldı 'Mutlaka kontrol edin'
Antalya’da sel mağduru 574 vatandaşın hesabına nakit yardımları yattı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 12 Şubat'ta Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonucunda zarar gören 574 vatandaşa 10 bin TL nakit yardım yapıldığını duyurdu.

aw168643-01.jpg

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 12 Şubat'ta yaşanan sel felaketi sonrasında Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde zarar gören vatandaşların iyileşme sürecine hızla destek verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Afetten en çok etkilenen mahallelerde hayatı normale döndürmek ve vatandaşların yaralarını sarmak için 2 bin 403 personelimizle birlikte yoğun bir çalışma yürütmüştük. Vatandaşlarımızın evlerini kısa sürede temizleyerek, gıda, giysi, eşya gibi ihtiyaçlarını acil olarak karşılamıştık”

aw168643-02.jpg

HESAPLARINA YATTI

Bu karar üzerine Büyükşehir Belediyesi olarak, sel bölgesinde mağdur olan vatandaşların yaptığı doğal afet başvurusu üzerine 574 kişiye 10 bin TL nakit yardımı hesaplara yatırdıklarını açıklayan Başkan Böcek, “Doğal afet yardımı başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlarımıza, Vakıfbank'tan açılan hesaplarına 10 bin TL tutarındaki yardım yatırılmıştır. Ayrıcı sel mağduru vatandaşlarımızın Mart ayına ait ASAT su faturaları da bir kereye mahsus alınmayacaktır. Vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve sağlıklı günler diliyorum. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” diye konuştu.

aw168643-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.