Fiat 'Topolino' modelini satışa çıkardı '449 bin TL'ye elektrikli araç sahibi olma fırsatı'

Fiat 'Topolino' modelini satışa çıkardı '449 bin TL'ye elektrikli araç sahibi olma fırsatı'
FIAT, hızla gelişen elektrikli araç teknolojisini bir adım daha öteye taşıyarak şehir içinde en verimli şekilde kullanılabilen aracı ‘TOPOLİNO’yu satışa çıkardı. İşte aracın detayları…

FIAT, hızla gelişen elektrikli araç teknolojisini yeni modellerine entegre etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, sürdürülebilir şehir yaşamına yeni bir soluk getirmek için İtalyan mühendisler Topolino'yu tasarladı.

fiat-topolino-header-1-1920x550.jpg

Topolino, kompakt ve zarif tasarımıyla şehir yaşantısına mükemmel bir şekilde uyum sağlaması için özel olarak tasarlandı. Bu araç 16 yaşından itibaren B1 ehliyetiyle de kullanılabildiği için özellikle gençlerin dikkatini çekmeyi şimdiden başardı bile.

fiat-topolino-gallery-electric-range-desktop-680x400.jpg

Opsiyonel olarak sunulan Plus paket ile Topolino'nun özelliklerini artırabilirsiniz. Ayrıca bu paket, arka bagaj taşıma aksesuarı, "Dolce Vita" saklama kutusu ve krom yan ayna kapakları gibi hem kullanışlı hem de tasarımsal olarak bazı ekstralar içermekte.

fiat-topolino-version-tab-desktop-580x346.jpg

Topolino'nun kapalı olan versiyonu 449 bin 900 TL, Plus versiyonu ise 479 bin 900 TL’ye satışa sunuluyor.

580x346.jpg

FIAT Ayrıca, Mart ayı boyunca sınırlı sayıda satılacak olan Topolino için 150 bin lira peşinat, 15 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanı da sunuyor.

Sınırlı sayıda satışa sunulan bu aracı satın alamayanlar endişelenmeyin. Çünkü Topolino'nun açılır tavanlı ve kapısız versiyonu olan Topolino Dolce Vita'nın satışı henüz başlamadı. Bu modelin ise yaz aylarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

TOPOLİNO ÖZELLİKLERİ

Topolino, 2,53 metrelik kompakt uzunluğu ve 45 km/sa'lik maksimum hıza ulaşabilmesi ile şehir içinde kolayca her türlü işinizi halletmenize yardımcı olacaktır.

Ayrıca 75 kilometrelik menzil imkanı sunan güçlü bataryası şehir içerisinde günlük her işinizi halledecek imkanı size sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.