Araç almak isteyenler dikkat! Sadece 450 bin TL'ye satılacak

Araç almak isteyenler dikkat! Sadece 450 bin TL'ye satılacak
Çin’in ünlü otomobil devlerinden Changan’ın o elektrikli modeli Türkiye pazarına 450 bin TL’den giriş yapacak.

Elektrikli otomobil almanın hayalini kuranlar için büyük fırsat Çin’den yola çıktı. Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan Changan’ın elektrikli modeli, merakla bekleniyor. 450 bin TL’ye satışa sunulacak olan model, araç almak isteyenleri sevindirdi.

oto7.webp

Lumin Corn modelini Türkiye’de satışa sunacak olan Changan, Çin’in önde gelen elektrikli otomobil üreticileri arasında sayılıyor. Ünlü markanın Türkiye lansmanının 2024’ün ikinci yarısında yapılması bekleniyor.

oto1.webp

CHANGAN LUMİN CORN ARACININ ÖZELLİKLERİ NELER?

Türkiye’de satışa çıkması planlanan Changan Lumin Corn modeli, 3 kapılı mini otomobil formatında olacak. Tasarımı Smart’ın iki kişilik otomobillerine benzer şekilde üretilen modelin Citroën Ami'den daha büyük olması dikkat çekiyor.

2023-hot-sales-of-changan-lumins-waxy-corn-mini-four-wheel-mobility-scooter-elderly-electric-car-affordable-adult-vehicle-ev-car.webp

Modelin 41 beygirlik elektrik motoru bulunuyor. Öte yandan 13 – 18 kWh gücünde lityum polimer piller ile tasarlanmış Lumin Corn maksimum 101 km/saat hıza ulaşıyor.

En kötü şartlarda 220 km, ideal şartlarda 300 km menzil olmasıyla biliniyor.

oto4.webp

En düşük paketinin fiyatı 7 bin dolar olurken, gümrük vergisi, ÖTV ve KDV dahil olmak üzere toplam 450 bin TL'ye satılması planlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.