Fenomenden sitem dolu açıklama ‘Neyle suçlandığımı bile bilmiyorum’

Fenomenden sitem dolu açıklama ‘Neyle suçlandığımı bile bilmiyorum’
Geçtiğimiz günlerde hakkında soruşturma başlatılan ve mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk’ün şirketlerine de kayyım atandı; fenomen isim, konuyla ilgili sitemlerini paylaştı.

Vergide usulsüzlük yaptığı ve kara para akladığı iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan sonra tüm fenomenler için geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Tutuklanan fenomen Dilan Polat’ın ‘şampiyonlar ligi’ başlığıyla paylaştığı ve fenomenlerin yer aldığı fotoğrafta bulunan Eylül Öztürk ve diğer 11 fenomen ismin mal varlıklarına el konulmuştu. Tüm bunların ardından fenomenlerin şirketlerine kayyım atandı.

Yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eylül Öztürk, şirketlerine kayyım atamasıyla ilgili sitemlerini dile getirdi.

eylulozturk.jpg

TAM 12 FENOMENİN ŞİRKETLERİNE KAYYIM ATANDI

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat’ın yargılandığı dava ile ilgili araştırılan ve mal varlıklarına el konan isimler arasında Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, Kadir Yiğit, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Yasemin Yiğit, Tolunay Topal, İleyda Topal, Tuğba Demir, İlke Elagöz, Yavuz Selim Korkut, Merve Nur Korkut yer alıyor.

Bu isimlerin dava dosyasına eklenmesiyle birlikte, söz konusu sosyal medya fenomenlerinin şirketlerine kayyım ataması yapılmasına karar verildi. Karar, fenomenler arasında yeni bir gerilime neden oldu.

bir-cumartesi-gecesi-yemegi.jpg

KARARI BASINDAN ÖĞRENDİ

Kısa bir süre önce yurt dışına taşındığı bilinen ve ev aldığı konuşulan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından sitem dolu açıklamasını yayınladı. Öztürk, kararı basından öğrendiğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Söz verdiğim gibi sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim tekrar. Kayyum ile ilgili haberleri ben de sizin gibi buradan okudum. Diğer haberler gibi bu haberi de basından öğrendik. Avukatlarımızla da konuştum ve ticaret sicilinde yayınlanmasını bekleme sürecindeyiz şu anda. Henüz yayınlanan bir şey yok ama muhtemelen birkaç gün içinde yayınlanacaktır diye düşünüyorum. Avukatlarımız da bu konuda savcılığa bir dilekçe verecekler. Bu esnada işimizde herhangi bir aksama yok, biz aynen işimize devam ediyoruz.”

“TAM OLARAK NEYLE SUÇLANDIĞIMI BİLE BİLMİYORUM”

Konuyla ilgili açıklamasının devamında hislerini ve sitemlerini paylaşan Öztürk, açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Basında çıkan her bir haberden sonra biraz daha üzülüyorum tabi, tam olarak neyle suçlandığımı bile bilmiyorum çünkü. Ama her şeye rağmen sürecin işlemesi ve geçen her bir sürenin lehimize olacağını düşünüyorum. Çünkü inanın bu şekilde belirsizlikler ve ithamlar içerisinde devam etmek inanın hiç kolay bir şey değil. O yüzden beni tek motive eden şey önce ailemin varlığı ve sağlığı sonra bu süreçte ona yazılıp çizilen şeye rağmen sizlerin desteği. Ama sürecin de hızlı işlediğini gördükçe içim umutla doluyor."

ezgif-com-webp-to-jpg-15.jpg

eyluuul.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.