Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı
Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat vererek milyonların sevgisini kazanan Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı.

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

yali111.png

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını" Altın Kelebek'te en iyi dizi ödülünün sahibi oldu.

640xauto-1.jpg

Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in gecede olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'ne katılamayınca, dizinin yapımcısı oyuncunun rahatsız olduğunu açıkladı. Mert Ramazan Demir, beta enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı! - Galeri - Magazin

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

1998 İstanbul'da doğumlu olan yeni nesil oyunculardan Mert Ramazan Demir, tesadüfen bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak oyunculuk ile tanıştı. Profesyonel oyunculuk için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim alan oyuncu, çeşitli Türk filmlerinde küçük roller aldıktan sonra 2019’da Sonia Nassery Cole'un yönettiği, "I Am You" adlı filmde Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile birlikte kamera karşısına geçti. Can Evrenol'un yönettiği ve 2020'de yayınlanan BluTV dizisi "Çıplak"ta rol aldıktan sonra adından daha çok söz ettiren genç oyuncu, aynı yıl "Öğretmen" adlı dizide, 2021’de "Ölüm Zamanı" adlı sürreal suç dizisinde rol aldı. Netflix yerli yapımlarından olan "UFO" (2022) adlı filmde İpek Filiz Yazıcı ile başrolleri paylaşan oyuncu, Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını (2022-2023) adlı tv dizisinde ve bir başka Netflix yapımı olan "Şahmaran" adlı dizide de rol almaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.