Etkisine inanamayacaksınız'Banyo ve tuvaletteki kötü kokuyu yok ediyor'

Etkisine inanamayacaksınız'Banyo ve tuvaletteki kötü kokuyu yok ediyor'
Sürekli kullandığımız mekanlar olduklarından dolayı banyo ve tuvaletlerden zaman zaman yükselen kötü kokular rahatsız edici boyutlara varabilir ancak çözümü basit...

Banyo ve tuvaletler ne kadar temiz tutmaya çalışsanız da sürekli kullanılan alanlar olduklarından dolayı hızlı kirleniyorlar. Peki hijenik tutmanın ve kötü kokuları önlemenin pratik yöntemi var mı? İşte banyo ve tuvaletinizi hem kolay hemde pratik temizleyebileceğiniz yöntemler...

KOKUYU YOK ETMENİN PRATİK VE DOĞAL YOLLARI

Limon, hoş bir koku bırakması ve kötü kokuları nötralize etmesinin yanında iyi bir doğal temizleyicidir. Bu özellikler içerdiği yüksek orandaki sitrik asitten kaynaklanmaktadır.

Nasıl kullanılır?

Eşit oranda beyaz sirke ve suyu karıştırın.
Bir limonun suyunu ekleyin.
Bu çözeltiyi lavabo, banyo, fayanslar ve diğer yüzeyleri temizlemek için kullanabilirsiniz.

ASANSİYEL YAĞLAR

Aromatik yağlar, evinizi güzelleştirmek ve kötü kokuları önlemek konusunda harika bir seçenektir. Saç bakımında kullanıldığı gibi ev temizliğinde hoş kokular ve dezenfektasyon için bir alternatiftir.

ISLAK BIRAKMAYIN

Islak kaldığında kokuya sebep olabilecek ve mikrop barındırma olasılığı yüksek eşyaları sık sık dezefekte edin. Islak olmamasına özen gösterin Tuvalet fırçalarınızı kullanım ömrü tükendikten sonra atın, kullanım sırasında ıslak kalması gibi durumlarda koku yapmasını önlemek açısından 1 hafta arayla tuvalet fırçasının içine deterjan, çamaşır suyu ya da aromatik yağ ekleyin ve o suyu sıklıkla değiştirin böylece kötü kokulara elveda diyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.