Esnafın yüzünü güldürecek gelişme

Esnafın yüzünü güldürecek gelişme
Sakarya Doğu Marmara Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği (SESKOB) Başkanı Ali Yılmaz, esnafın yüzünü güldürecek haberi verdi.

Antalya Manavgat’ta TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı yapıldı.

Toplantıda esnafı ilgilendirecek gelişmeleri aktaran SESKOB Başkanı Ali Yılmaz binlerce esnafı ilgilendiren yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

asdfasdasdasd.jpg

ESNAFIN KREDİ LİMİTİ ARTIRILDI

Medyabar'da yer alan habere göre, SESKOB Başkanı Yılmaz, Sakarya'da yeni kredilerde limitlerin yükseltildiğini vurgulayarak, “Esnafımız için üst limit krediler 500 bin liradan 650 bin liraya çıkarıldı. Artık bütün esnaflarımız sınırlama olmadan yüksek limitli kredi kullanabilecekler. Eski kullanılan kredilerin faiz oranları da o gün kullanılan oranlarda kalacak. Ayrıca işini büyütmek için 500 bin lira üst limitli kredi alan esnafımız yeni limit oranı olan ilave 150 bin TL daha kredi kullanabilecek. Yeni almak isteyenlerde en üst limit olan 650 bin TL’den kredi çekebileceklerdir” dedi.

thumbs-b-c-8b1ebb531c1fb4d214f867ded35cfde8.jpg

FAİZ ORANI YÜZDE 22.5

Yılmaz esnafa verilen kredi faizleri ile ilgili şunları söyledi: “Özel bankaların yüzde 40 ve 45 oranındaki faiz oranlarıyla sunduğu kredileri, kooperatiflerimiz vasıtasıyla yüzde 22,5 oranında esnafımıza sunuyoruz. Bunların yanı sıra devletin gerçek anlamda sicil affı çıkarması için taleplerimizi toplantıda dile getirdik. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz ve yeni yılda esnaflarımıza daha güzel müjdeler vermek için çalışacağız”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.