19 Kasım burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor?'

19 Kasım burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor?'
19 Kasım burç yorumları aşk, kariyer, aile, sağlık hakkında her şey...

KOÇ

Anormal bir Pazar günü, planlanmış hiçbir şey yok, aslında çevredeki manzara özellikle cazip bir şeye işaret etmiyor, ancak bu, onu hoş bir şekilde canlı hale getirmek için bir son dakika daveti olacak. Beklenmedik arkadaşlar ve eğlence.

BOĞA

Bugün rahatlayın... her şeyden önce, iş ya da zorlu bir şey düşünmeyin, bunun yerine yarın için bir strateji hazırlayın, birileri cenneti ve dünyayı öneren riskli bir operasyon için baskı yapacak, kesin bir hayır demeye hazır olun!

İKİZLER

Güzel tesadüfler... Şans kapınızı çalar, içeri alın ve tereddüt etmeyin.

YENGEÇ

Hoş karşılaşmalar, hatta eski sevgiliniz bile ufukta belirecek, bir sohbet başlatabilirsiniz, yabancılaştırıcı güvensizliğin yerini ihtiyat ve iyimserlik almak zorunda kalacak. Hemen bir etkisi olmayacak ama Venüs kalp hayatınızı etkileyecek önemli bir çözüme doğru ilerliyor.

ASLAN

Pazar gününüzü dilediğiniz gibi düzenleyin... Etrafınızı sevdiklerinizle, samimi arkadaşlarınızla çevreleyin, kendinize biraz boş zaman ayırın, buna çok ihtiyacınız var ve çok stresli ve zorlu bir haftayla yüzleşmek için buna çok ihtiyacınız var.

BAŞAK

Aşırı dırdırcı ve despot bir partnerin varlığından ziyade eski bir dostun arkadaşlığını daha teşvik edici bulacaksınız, uyumsuz Satürn atmosferi sürdürülemez hale getiriyor, çok fazla anlaşmazlık bir arada yaşamayı zorlaştırıyor.

TERAZİ

Sizi güldürecek ve özel ihtiyaçlarınızı ya da ruh halinizi ciddi bir şekilde dikkate almayan biri hakkında, sert ve kararlı bir tonla bile sizi iyi bir şekilde azarlayacak birinden daha fazla endişelenin, kabul edelim, gürleyen bir azarlama, kabul edelim. Sizi gerçek dünyaya geri döndürmek için ihtiyaç duyduğunuzda, çok uzun süredir devam eden can sıkıcı bir durumu çözmek sağlıklı olacaktır.

AKREP

Güneşinizin yönlendirdiği yıldızlardan oluşan bir Stellium size güvenilir, heybetli ve parlak bir görünüm kazandıracak... Nitelikleriniz, en gizli olanlar bile bu geçişlerin enerjisinden kaçmayacak, size önemli işbirlikleri ve gelir artışları sunacak.

YAY

Vazgeçmeyin, en kötüsü bitti gibi görünüyor... Arkanızda, geri dönüş yolunda size yardımcı olacak prestijli yıldızlar var... Eski bir projeyi hayata geçirmek için doğru fırsatlarda hiçbir eksiklik olmayacak. Özel yaşamınızda bile bir değişiklik hazırlık niteliğinde olacaktır, henüz ilerlemeye tam olarak hazır değilseniz, bu yapmayacağınız anlamına gelmez, sonuçta sizi yenileyecek uzun ve yavaş bir yenilenme aşamasına giriyorsunuz.

OĞLAK

Kendi işinize bakın, az konuşun, çok dinleyin... müdavim olduğunuz sosyal ortam, sebepsiz yere sizi kötü duruma düşürmeyi bekliyor, daha dikkatli olun ve kendinize güvenmeyin, küçük ve sinsi sahte kıskançlar seni çevrele.

KOVA

İşin küçük üzüntülerini kapınızın dışında bırakmazsanız, fırsatlarla dolu güzel bir Pazar gününü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız, antenlerinizi açmazsanız duygusal alanınız cezalandırılır, bekarlar için yeni bir aşk yenilik olur gelecek 2023'ün.

BALIK

Küçük mevsimsel rahatsızlıklar... Ani ısı değişiklikleri ve bazı mide sorunları da olabilir, bugün önlem alın ve dinlenin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.