18 Kasım burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

18 Kasım burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için günün burç yorumlarını takip edebilirsiniz. İşte 18 Kasım 2023 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler...

KOÇ BURCU

Günümüzün astral rahatsızlıkları, her şeyden önce tartışmalar, yanlış anlamalar ve yanlış anlamalar nedeniyle eziyet çeken bir çiftin hayatı tarafından kaydedilmektedir. Yasal sorunlara ve beklenenden yüksek cezalara dikkat edin. Bir üstle bile olası anlaşmazlıklar.

BOĞA BURCU

Özellikle verimli bir çalışma haftası sizin için sona eriyor. Çok para kazanıyorsunuz, harika işler yapıyorsunuz ve işin geleceği için faydalı bağlantılar kuruyorsunuz. Aşkta bile olumlu sonuçlar. Işıltılı ve romantik bir dokunuş, akşama güzel bir canlılık katıyor.

Cinselliği dorukta yaşıyorlar: En ateşli burçlar açıklandı

İKİZLER BURCU

Beklentilerinizi ılımlı hale getirdiğiniz sürece, yeni profesyonel senaryolara uyum sağlama ihtiyacı sizin için büyük bir sorun olmamalıdır. Bazen kolayca nasıl hareket edeceğinizi, her zaman istediğiniz hedefe varacağınızı bildiğinizi gösterdiniz.

YENGEÇ BURCU

Ay'ın etkisi altında melankoli, başkalarıyla ilişkilerde dondurucu bir sağanak görevi görür. Buzu eritmek için empati ve diyalog. Kötü ruh halinin nedeni projelerdeki çıkmazdaysa, buna karşı koymak için doğru kararlılığa sahipsiniz.

Günlük Burç Yorumları: 23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

ASLAN BURCU

İş yerinde olayları doğru boyutta görememe riskiyle karşı karşıya kalırsınız, hele arabuluculuk yapma veya küçümseme yeteneğinden yararlanmayı. Çok önemli olmayan bir gün, tek mutlu not, işinizin sonucu olan beklenmedik bir mali gelirdi.

BAŞAK BURCU

Harekete geçmeden önce bazı seçimlerin sakin ve sabırla düşünülmesi gerekir. Gerekirse bazı değişiklikler yapmaya istekli olun. Kendiniz için talep ettiğiniz özerklikle sevdiklerinizin kendi deneyimlerini yaşamalarına izin verin.

TERAZİ BURCU

Bugün Ay'ın sizi ateş altında tuttuğunu, karakterinizin daha az hoş noktalarını öne çıkardığını düşünerek kendinize kızmamak daha iyidir. Yersiz tepkiler. Sorunların sorumluluğunu başkalarına yüklemek belirleyici değildir; onlarla tek başınıza ilgilenmek sizin sorumluluğunuzdur.

Burç Tarihleri ve Özellikleri — Sosyopix

AKREP BURCU

Ay'ın Oğlak burcuna geçişi yalnızca mükemmel şansınızı artırır. Cesaretiniz ve karizmanız var. Fırsatı kaçırmamak. Mükemmel bir duygu, mantığı sezgiyle birleştirir: karmaşık durumlar düzelir. Hedeflere ulaşıldı.

YAY BURCU

Bazı çatlaklarla kesintiye uğrayan duyguların ritmi düşük hızda akıyor, bu da bir yorgunluk ve tatminsizlik evresine işaret ediyor. Güçlendirilmiş bağlarda yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.

OĞLAK BURCU

Sevdiklerinizle ilişkileriniz derinlik kazanmalı, karşılıklı saygı ve güven kazanmalıdır. Bu da yeni iletişim cepheleri açma cesaretini gerektiriyor. Duyarlılığa başvurun, kalbinizdeki kişinin nedenlerini anlayın, çok az oradaydınız.

Burçlar ve İlginç Takıntıları - Hediyemen Blog

KOVA BURCU

Kararsız ve huzursuz olma eğiliminde olsanız bile, çekiciliğiniz ve etrafınızdakilerle bağlantı kurma yeteneğiniz var. Nedenlerini kendinize sorun. Tuhaf bir hoşgörüsüzlük, pratik ve ev içi meselelerin yürütülmesini biraz eksik kılıyor.

BALIK BURCU

Kalitede bir sıçrama yapmak veya değişiklik yapmak için profesyonelliğinizi iyi bir şekilde kullanabileceksiniz. Ay sizin için yol açıyor. Yıldızlar kulağınıza fısıldıyor, değerlerinizi ve zihniyetinizi sorgulayan bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.