En dedikoducu üç burç 'Onların ağzında bakla ıslanmıyor'

En dedikoducu üç burç 'Onların ağzında bakla ıslanmıyor'
Yapılan bir araştırma sonucunda en dedikoducu burçlar ortaya çıktı.

Yapılan bir araştırmada en dedikoducu burçlar belli oldu. ''İkizler, Yengeç ve Başak'' burcu dedikodu konusunda ilk sırada yer alıyor.

İKİZLER

İkizler burcu en çok dedi yapan burçlardan birisidir. İkizler elde ettiği bilgiyi hemen paylaşır. Bilgi sahibi olmayı ve bilgiyi paylaşmayı severler. Tamam, çabuk sıkılır ama dedikodu dinlemeye de bayılır! Dikkat etmiyormuş gibi davranır ama kulakları hep açıktır. İkizler burcu öğrendiği bilgilerin üstüne ek bilgiler ekleyerek anlatmayı sever. Oysa aslında yalan söylüyordur.. Dedikodu ve yalana karşı çok dikkat etmek gerekiyor. Ulusalpost sitesinde yer alan bir içerikte; En yalancı burçların listesi paylaşıldı. Ve şu bilgilere yer verildi.

2023-en-sansli-burc-belli-oldu-7-tntp.jpg

Bazı insanlar yalan söyleme konusunda gerçekten ustalar. Yapılan bir araştırmada en yalancı burçlar belli oldu. Araştırmacılara göre ''Akrep, Terazi, Boğa'' en yalancı burçlardan. Bu burçların söylediklerine pek güvenmemek gerekiyor.

YENGEÇ

Yengeç burçları insanları çok kolay manipüle edebilirler. Yengeç bir dostunuz varsa dikkat edin, Sırrınızı anlatırken mutlaka özenli olur. Çünkü Yengeçler sosyal çevrelerinde de en sevilen insanlar arasında yer alır.

yengec.jpg

Ancak yengeç burçları tatlı görünümlerinin altında bir dedikoducu saklar. Zor bir durumla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiğini anlamazlar ve bu nedenle hemen dedikoduya başvururlar. Yengeç burcu birisi varsa hayatınızda gerçekten işiniz çok zor.

BAŞAK

Başak burçları titiz oldukları kadar dedikodu yapmayı da severler. Hem de bunu tatlı tatlı, sakin ve sevimli bir şekilde yapar.

basak-burcu.png

Başak üstelik yalan konusunda da ustadır. O nedenle Başak burcuna da sır verirken dikkatli olmak gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.