Esenyurt'ta akılalmaz saldırı Geze geze tanımadığı 11 kişiyi bıçakladı

Esenyurt'ta akılalmaz saldırı Geze geze tanımadığı 11 kişiyi bıçakladı
İstanbul Esenyurt'ta yaşanan akılalmaz olayda bir adam sokak sokak gezerek 10 kişiyi bıçakladı. Saldırganın bıçakladığı kişileri tanımadığı belirlendi. Çevresinde gördüğü vatandaşları ardı ardına bıçaklayan kişinin Abdullah Ö. olduğu belirlendi.

Esenyurt'ta bir adam sokak sokak gezerek önüne çıkanları bıçakladı. Saldırgan tarafından bıçaklanan 10 kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Ekiplerin titiz takibi sonucu görüntülerden tespit ediyen Abdullah Ö. adlı saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Esenyurt sokaklarında eline aldığı bıçakla dehşet saçan Abdullah Ö.'nün yaraladığı biri kadın 10 kişiden ikisinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Eli bıçaklı adam tanımadığı kişilere rast gele saldırarak sokak sokak gezdi. Vatandaşlar çok hızlı hareket ettiğini söyledikleri saldırganı yakalamayı başaramadı. Tanımadığı birçok kişiyi neden bıçakladığı anlaşılamayan şahıs polis ekiplerinin sıkı takibi ile yakalandı.

Abdullah Ö.'nün iki gün önce de Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bir doktorun odasına girerek etrafa zarar vererek kullanılmaz hale getirdiği, ardından kaçtığı belirlendi.

Abdullah Ö'nün bir kişiyi bıçaklandığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.