Emekliye zam haberini kim verecek? Bahçeli topu Erdoğan'a, Erdoğan Bakan Işıkhan'a attı

Emekliye zam haberini kim verecek? Bahçeli topu Erdoğan'a, Erdoğan Bakan Işıkhan'a attı
Maaş zammı ve bayram ikramiyesi bekleyen emekliye beklenen haberi kim verecek? Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye emekli maaş zamlarına ilişkin sorular yöneltildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu ay içinde yapılması beklenen emeklilere zam veya ikramiyeye ilişkin soruya yanıt verdi. Erdoğan yanıtında topu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a attı.

Erdoğan, TBMM 28'inci Dönem 2'nci Yasama Yılı açılışında TBMM Genel Kurulu’nda konuştuktan sonra Meclis'ten ayrılırken habercilerin emekli zamlarına ilişkin sorularına da yanıt verdi.

EMEKLİYE EKİM'DE ZAM YAPILACAK MI?

Erdoğan emekli maaşlarına zam konusundaki soruya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın gereken açıklamayı yaptığını hatırlatarak yanıt verdi.

paraa.jpg

Erdoğan yıl başından önce bir artış yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruyu “İnşallah” diye yanıtladı.

Bakan Vedat Işıkhan'ın son açıklaması "Emeklilere ekimde müjde gelir mi" sorusunu verdiği yanıtla "Çalışmalarımız devam ediyor" diye olumştu.

BAHÇELİ'YE EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SORUSU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşlarında yapılacak artışa ilişkin, "Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." dedi.

para5.jpg

Bir gazetecinin "emekli maaş artışına yönelik MHP'nin bir vaadinin olduğu, bu konuda yetkililerle herhangi bir görüşmelerinin olup olmadığının" sorulması üzerine Bahçeli, "Bizim özel bir görüşmemiz olmadı ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.