Ankara'daki terör saldırısının altından dram çıktı! Veteriner Mikail’in hüzün dolu hikayesi

Ankara'daki terör saldırısının altından dram çıktı! Veteriner Mikail’in hüzün dolu hikayesi
Ankara Kızılay’da İçişleri Bakanlığı’na saldıran teröristlerin, Kayseri’de katledip aracını gasbettikleri veteriner Mikail Bozlağan’ın, 6 yaşında bir çocukken ölüme nasıl meydan okuduğunun hikayesi ortaya çıktı. Bozlağan'ın amcasından da olayla ilgili bir açıklama geldi: "Ensesinden silahla ateş etmişler..."

İçişleri Bakanlığı’na saldıran teröristlerin olay yerine geldikleri aracın sahibi Kayseri’de katlettikleri veteriner Mikail Bozlağan’a ait olduğu öğrenildi.

İki teröristin yolunu keserek öldürdüğü Bozlağan’ın cesedini, babası olay yerine gidip, yerdeki kan izlerini takip ederek bulmuştu.

24 yaşındaki Bozlağan, 2 yıl önce evlenmiş ve 4 ay önce de ilk çocuğunu kucağına almıştı.

milail.pngBundan tam 18 yıl önce, henüz 6 yaşındayken ölümden mucizevi şekilde kurtularak gazetelere manşet olmuştu.

2005 yılında kuzeni ile birlikte mantar toplamak için ormana giden ikili kaybolmuştu. Olayda, Mikail Bozlağan hayatta kalmayı başarırken kuzeni Hüseyin hayatını kaybetmişti.

2.png

Küçük yaşına rağmen ölüme meydan okuyan Mikail, doğanın zorlu koşullarına ve yaban hayvan tehlikesine rağmen hayatta kalmayı başarmıştı.

İşte bundan 18 yıl önce ölüme meydan okuyup hayatta kalmayı başaran ve gazetelere manşet olan 6 yaşındaki Mikail, 24 yaşında daha eşine ve çocuğuna doyamadan teröre kurban gitti.

"ENSESİNDEN VURMUŞLAR"

Mikail Bozlağan’ın amcasından da bir açıklama geldi.

Amca Bahri Bozlağan, "Dün saat 21.00 sıralarında çocuğa ulaşamıyorlar. Saat 22.00 sıralarında gelen bağırtılarla buradan çıktık. Köyümüzü 1,5 kilometre mesafe geçince babasının aracını yolun ortasında buldum. Aşağı indim, çocuk babasının kucağında, babası feryat ediyor. Hemen çocuğu aldık yola çıktık, sonra ambulansa teslim ettik.

3.pngÇocuğun kafasını kucağıma aldım, her tarafım kan oldu. Çocuk kafasının arkasından almış darbeyi. Ensesinden silahla ateş etmişler ve aracı alıp yok olmuşlar. Her tarafta aracı aradık. Köyün giriş ve çıkışlarının kamera görüntülerine baktık.

En sonunda sabah Ankara'da bir patlama olduğunu, patlamada kullanılan aracın çocuğa ait olduğunu öğrendik. Onlar, ne zaman geldiler de burada çocuğun yolunu çevirdiler, çocuğu katlettiler muamma" dedi.

Mikail Bozlağan'ın yarın Develi ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.