Elinizdeki parayı üçe beşe katlayacak ‘Ünlü ekonomistten yatırımcılara toplayın uyarısı’

Elinizdeki parayı üçe beşe katlayacak  ‘Ünlü ekonomistten yatırımcılara toplayın uyarısı’
Ünlü ekonomist yatırımcılara 'toplayın' diyerek açıkladı.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, yatırımcılara toplayın uyarısında bulunarak rekor seviyeyi açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bunlardan biri ise son günlerde yükselişi ile dikkat çeken borsa oldu.

BORSA İSTANBUL REKOR SEVİYEYE ULAŞTI

BİST 100 geçtiğimiz günlerde 8 bin seviyelerinden 7 bin 400 seviyelerine gerilemişti. Ancak şu anda BİST 100 rekor seviyeye ulaştı. 9 bin seviyesini aşan BİST 100’ün geleceği ise merak konusu oldu. Pek çok yatırımcı ise kritik tahminlerini paylaşıyor.

borsa-istanbul.jpg

ZELYUT: YÜZDE 45’LİK GETİRİ SAĞLADI

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, borsanın 7 bin seviyesinden 9 bin seviyesine geleceğini haftalar önce açıkladığını hatırlattı. Zelyut, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu. Zelyut, “Şimdi bana 7 bin 300’den ‘sen kendine müşteri topluyorsun’ diyen arkadaşlarımdan bir özür bekliyorum. Çok kısa sürede borsa yüzde 45'lik getiri sağladı. 9 bin üstünde borsa kapanışını yaptı” dedi.

borsa-3.jpg

“BU SEVİYELERİ KAÇIRMAYIN”

Zelyut Borsa İstanbul’un rekor kıracağı seviyeyi açıkladı. Zelyut, “Borsa İstanbul sene sonuna kadar bakın 11 bin 12 bin seviyesine gidecek. Çünkü 2024 başında endeksimiz 8 bin seviyesindeydi. 2024 yılında Türkiye'nin büyüme oranında yüzde 3’lik bir artış olursa 3 bin puan eder. Bu da 11 bin 500 endekse kadar yükselecek demek. Bu seviyeleri kaçırmayın” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.