Doğru yöntemle parfümünüz saatlerce teninizde kalacak 'Meğer bu kadar basitmiş'

Doğru yöntemle parfümünüz  saatlerce teninizde kalacak 'Meğer bu kadar basitmiş'
Güzel kokmayı herkes ister. İşte bu yüzden parfüm kullanırız fakat kalıcılık en sorunlu konulardan biridir.

Yaz kış tenimizin güzel kokmasını sağlayan parfümler, bazen kalıcı bazen de çok kolay uçucu olabiliyor. Markadan markaya bile kalıcılık fark edebiliyor. Hangi marka ve koku daha kalıcıysa onu seçme eğiliminde olmamız da bu yüzden. Ancak genel olarak parfümler, sıktıktan bir süre sonra kalıcılıklarını yitirir.

Peki, parfümünüzün kalıcı olması için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

Parfümün kalıcı olması için yapmanız gerekenler çok basit. Fakat bilmiyorsanız, bunu öğrenmek istemeniz de çok doğal. O halde parfümünüzün nasıl daha fazla kalıcı olabileceğini anlatalım.

parfum-kal.jpg

PARFÜMÜNÜZ 24 SAAT KALACAK

Parfümü doğru sıkma yöntemini bilirseniz kalıcılığını artırabilirsiniz. Çünkü parfümün kalıcı olması için içeriğe bir şey yapmanız mümkün değil. İçerik aynı kalacak, ancak siz doğru yöntemle sıktığınızda daha kalıcı olduğunu fark edeceksiniz.

Parfümün kalıcı olması için sıcaklığa ihtiyaç duyduğunu söyleyelim. Böylece parfüm kokusunu yayabilir. Parfüm ısıyla koku yayıyorsa, bunu teninizde nasıl sağlayabilirsiniz? Tabii ki vücut ısınızla... Bunun için vücudunuzdaki sıcaklığın en yüksek olduğu noktaları bilip parfümünüzü o bölgelere sıkmalısınız.

Teninize sıktığınız parfümün kalıcı olması için sıkmanız gereken en sıcak ten bölgeleriniz bilek, kulak arkası, enseye yakın bölgeler, çene, dirseğin iç bölgeleri, omuzlar. Saydığımız bölgelere parfümünüzü uygulayarak gün boyu parfüm kokmayı sürdürebilirsiniz.

Ayrıca teninizin temiz olmasına da dikkat etmelisiniz. Duş almadığınız zamanlarda teninizin kokusu ve bir önceki gün sıktığınız parfüm kalıntıları, sıktığınız parfümün kokusunu ve kalıcılığını kötü etkileyecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.