Dilan Polat’ın tutuklanma sahnesini canlandırdılar! 23 Nisan etkinliklerinde skandal görüntüler: “Ne yiyip ne içiyorsunuz siz?”

Dilan Polat’ın tutuklanma sahnesini canlandırdılar! 23 Nisan etkinliklerinde skandal görüntüler: “Ne yiyip ne içiyorsunuz siz?”
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okullarda yapılan gösterilerden biri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Dilan Polat gösterisi “ne alaka” dedirtti.

Bir okulda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerinde skandal bir çalışmaya imza atıldı. Sosyal medyada viral olan videoda bir kız çocuğunun şu sıralar tutuklu yargılanan Dilan Polat’ın “Enerci” adlı şarkısıyla dans ettiği ve ardından polis kıyafetli çocuklar tarafından götürüldüğü görüntüler, büyük bir tartışmaya neden oldu.

dilan-polat-tutuklamaa.jpg

MÜZİK PLATFORMLARINDAN KALDIRILAN “ENERCİ” ŞARKISI ÇALINDI

Çocukların eğlenip çocuk bayramını kutlamaları için her yıl okullarda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde skandal görüntüler meydana geldi. Bir kız çocuğunun Dilan Polat şarkısı eşliğinde dans ettiği anlar, sosyal medyada çok defa paylaşılarak büyük bir tepkiye neden oldu.

Dansın bir süre devam etmesinin ardından polis kılığına girmiş iki çocuğun gelip dans eden çocuğu kollarından tutarak havaya kaldırıp uzaklaştırdığı görüntüler sosyal medyanın diline düştü. Hazırlayan öğretmenler eleştiri yağmuruna tutuldu.

enerciii.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI BİRÇOK YORUM YAPTI

Tartışmalı dava sürecinde bulunan Dilan Polat, bugün duruşmaya çıktı ve tutukluluk haline devam kararı verildi. Çocukların 23 Nisan etkinliklerine konunun dahil edilmesi ise halkta infial yarattı.

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları tepkilerini yorumlarda dile getirdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Öğretmenler TikTok delisi olunca böyle oluyor işte” yorumunu yaparak öğretmenleri eleştirirken, bir başka kullanıcı “Bunu hazırlayıp oynatan öğretmende gram akıl yok” ifadelerini kullandı. Birçok sosyal medya kullanıcısı da “Çocuk bayramı ile ne alakası var” dedi.

Sosyal medyada tepki dolu yorumlardan bazıları şu şekilde:

“Nasıl olur, inanılır gibi değil.”

“Bu nasıl bir kafa, ne yiyip ne içiyorsunuz ya?”

“Yani insanların IQ testi olması şart”

“Niye böyle bir saçmalık yapılmış?”

“Öğretmenin zekası şaka mı?”

“Saçmalığın daniskası”

“Kafayı yiyeceğim hangi okul bu, ismi ilen yazsın çünkü kızımı okula yollamam artık”

“Bu koreografiyi hazırlayan öğretmenin ciddi sorunları var.”

yourum.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.