Devlet Bahçeli'nin yüzünde morluklar dikkat çekti

Devlet Bahçeli'nin yüzünde morluklar dikkat çekti
Uzun süredir kamera karşısına geçmeyen Devlet Bahçeli'nin oy vermeye geldiği sırada yüzünde morluklar dikkat çekti. Morlukların nedeni belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi dolayısıyla oyunu Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-130904.png

"İNŞALLAH ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR"

Bahçeli, yeni yüzyılın mahalli idari seçimleri olarak ilk seçimin gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Seçimlerin bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum” dedi. Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-03-31-125841.png

MORLUKLARIN NEDENİ BELLİ OLDU

Bir süredir kamera karşısına geçmeyen Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni ortaya çıktı. Geçirdiği bir ev kazası nedeniyle yüzünde morluklar oluşan Bahçeli günler sonra oy vermek için kameralar karşısına geçti. Bahçeli doktor tavsiyesi üzerine de seçim çalışmalarına katılamamıştı. Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi kaza geçirerek omzunu burkmuştu. Ters hareket sonucu yaşanan incinme sonucu Bahçeli'nin kolu sargıya alınmıştı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-131250.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.