Cem Yılmaz sandık başında kahkahaya boğdu

Cem Yılmaz sandık başında kahkahaya boğdu
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oyunu kullandı. Oy kullanma sırasında verdiği esprili yanıtlarla dikkat çekti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabahın erken saatlerinde Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandıkların açılmasıyla oy kullanmak için geldi. Sınıfı kahkahalara boğan ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen muhabirin uzun oy pusulasıyla ilgili esprili bir cevap vermesiyle dikkat çekti.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00'de sandıkların oy kullanımına açılmasıyla birlikte, vatandaşlar ve ünlü isimler sandık başına gelmeye başladılar. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da oy kullanmak için erken saatlerde sandık başındaydı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-114841.pngSandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra 10.00 civarında oy kullanmak için gelen Yılmaz, sırada bekleyen milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tokalaştı. Esprileriyle yine keyifli anlar yaşatan Yılmaz, gazetecilere yaptığı esprilerle atmosferi daha da neşelendirdi.

Sınıfa girdikten sonra oy kullanacağı sandığa yönelen Yılmaz, gazetecilere esprili bir şekilde, "Allah, Allah, tuhaf. Bir şey de çıkmayacağını söyledim ama" diyerek tebessüm etti.

ekran-goruntusu-2024-03-31-114855.pngSeçmen pusulasını beklerken görevlilerle konuşan Yılmaz, gazetecilere dönerek, "Evden beraber geldik. Onlar daha önce uyandı kahvaltı hazırladı" dedi.

Oy pusulasını almak için beklerken bir kez daha espri yaparak, gazetecilerin fotoğraf çekmesini sağladı.

Oyunu kullandıktan sonra da gazetecilerin esprili tavsiyelerine cevap veren Yılmaz, "Gelmeyin, bir şey yapmayacağım" diyerek ayrıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-114906.png Bir muhabirin oy pusulasının uzunluğunu hatırlatması üzerine verdiği esprili cevap da kahkaha dolu anlar yaşattı.

Cem Yılmaz, oy kullanımının ardından okuldan ayrılarak, "Şimdi kimler kimler geliyor. Tarkan’ı gördüm" diyerek yürüdü ve elektrikli bisikletine binerek okuldan ayrıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-114936.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.